"Lang zullen we leven". Zo heet het theaterprogramma waarmee Micha Marah en Connie Neefs op 8 maart jl. optraden in Linkebeek. Dat was meteen het laatste optreden voor de lockdown. "Ik ben geschrokken dat we plots allemaal thuis moeten blijven, maar ik vind nog altijd dat de overheid de juiste beslissing nam. Tijdens de lockdown viel de verveling nog mee. Ik heb niet zoveel moeite om me op te sluiten. Ik kon mij heel goed bezighouden. In 't begin moest ik wel mijn draai zoeken. Eens dat was gebeurd, werkte ik heel wat bureauwerk af. Ik was ook bezig in de tuin en deed allerlei klusjes die altijd bleven liggen. Het thuiszijn viel dus mee. Ik kan immers heel goed thuis zijn en heb daarbij eigenlijk niet echt iemand nodig."

Had je gedacht dat zoiets in 2020 nog mogelijk zou zijn ? Een lockdown, stel je voor ! "Vermits dit de eerste keer is dat we zoiets meemaken weet je niet wat er op je afkomt. Maar er was één grote troost, 't was voor iedereen hetzelfde", vertelt Micha verder, die heel wat optredens zag verdwijnen. "Een 20-tal voorjaarshows werden afgelast. Op dit moment zijn ook een 25-tal zomeroptredens geannuleerd. Ook in september, oktober en november zijn er al geplande optredens verschoven naar 2021. Ik doe veel namiddagshows voor een kwetsbaar publiek en de meeste organisatoren vrezen dat er in de winter een tweede golf van besmettingen zou kunnen zijn. Ze verplaatsen de show daarom liever naar 2021. De zomer valt niet meer te redden en ook in het najaar gebeurden er dus al verschuivingen. Ik geloof dat er in september nog steeds enkel kleine evenementen toegelaten zullen zijn. Daar heb ik mij al op ingesteld. Maar ondanks die zorgen, ben ik toch gelukkig dat niemand in mijn familie of vriendengroep besmet of ziek is geworden. Dat is een grote opluchting."

Tijdens de lockdown kon Micha toch haar nieuwe single 'Clap Clap' afwerken. Recent kwam haar nieuwe single uit. "Ik ben ook terug begonnen met de opnames van Hadiemicha 2.0 voor Ment TV. De gasten komen weer vlotjes naar de studio, zodat we zonder onderbreken kunnen uitzenden", besluit Micha, die over de toekomst nog het volgende zei : "Ik blijf alert voor een nieuwe golf besmettingen. Zolang er geen vaccin is moeten we ons daar van bewust zijn en geen onnodige risico's nemen." (PADI)

"Lang zullen we leven". Zo heet het theaterprogramma waarmee Micha Marah en Connie Neefs op 8 maart jl. optraden in Linkebeek. Dat was meteen het laatste optreden voor de lockdown. "Ik ben geschrokken dat we plots allemaal thuis moeten blijven, maar ik vind nog altijd dat de overheid de juiste beslissing nam. Tijdens de lockdown viel de verveling nog mee. Ik heb niet zoveel moeite om me op te sluiten. Ik kon mij heel goed bezighouden. In 't begin moest ik wel mijn draai zoeken. Eens dat was gebeurd, werkte ik heel wat bureauwerk af. Ik was ook bezig in de tuin en deed allerlei klusjes die altijd bleven liggen. Het thuiszijn viel dus mee. Ik kan immers heel goed thuis zijn en heb daarbij eigenlijk niet echt iemand nodig."Had je gedacht dat zoiets in 2020 nog mogelijk zou zijn ? Een lockdown, stel je voor ! "Vermits dit de eerste keer is dat we zoiets meemaken weet je niet wat er op je afkomt. Maar er was één grote troost, 't was voor iedereen hetzelfde", vertelt Micha verder, die heel wat optredens zag verdwijnen. "Een 20-tal voorjaarshows werden afgelast. Op dit moment zijn ook een 25-tal zomeroptredens geannuleerd. Ook in september, oktober en november zijn er al geplande optredens verschoven naar 2021. Ik doe veel namiddagshows voor een kwetsbaar publiek en de meeste organisatoren vrezen dat er in de winter een tweede golf van besmettingen zou kunnen zijn. Ze verplaatsen de show daarom liever naar 2021. De zomer valt niet meer te redden en ook in het najaar gebeurden er dus al verschuivingen. Ik geloof dat er in september nog steeds enkel kleine evenementen toegelaten zullen zijn. Daar heb ik mij al op ingesteld. Maar ondanks die zorgen, ben ik toch gelukkig dat niemand in mijn familie of vriendengroep besmet of ziek is geworden. Dat is een grote opluchting."Tijdens de lockdown kon Micha toch haar nieuwe single 'Clap Clap' afwerken. Recent kwam haar nieuwe single uit. "Ik ben ook terug begonnen met de opnames van Hadiemicha 2.0 voor Ment TV. De gasten komen weer vlotjes naar de studio, zodat we zonder onderbreken kunnen uitzenden", besluit Micha, die over de toekomst nog het volgende zei : "Ik blijf alert voor een nieuwe golf besmettingen. Zolang er geen vaccin is moeten we ons daar van bewust zijn en geen onnodige risico's nemen." (PADI)