Ment Top 600 in Ring Shopping Kortrijk: Ment buiten, Gers binnen

Enkele maanden geleden vond op dezelfde locatie al een Instore Ment plaats. Toen gebeurde dat op het binnenplein van Ring Shopping. Ook nu dachten de organisatoren en bepaalde artiesten dat dit opnieuw in het ruime winkelcentrum zou gebeuren, maar deze locatie was nu echter bezet voor het optreden van de Nederlandse zanger Gers Pardoel op zondagnamiddag. Het podium stond er al en blijkbaar mochten de Ment-artiesten daar niet optreden, waardoor ze moesten uitwijken naar de ingang - lees buiten - aan poort 4.

Het publiek vond dat niet erg, wanneer ze maar hun favoriete artiesten zagen optreden. Enkele artiesten waren daar niet gelukkig mee. De afstand van de backstage naar poort 4 was ook heel ver, waardoor er enkele artiesten zelfs niet op tijd het podium haalden. Presentator Fréderick Geeroms moest het publiek dan maar bezighouden met allerlei praatjes en hij slaagde daar zonder problemen goed in om die tijd te overbruggen.

Rudy Meyns mocht de spits afbijten, gevolgd door Wim Leys, David Vandyck, Johan Veugelers, Ida De Nijs én Filip D'haeze van Swoop. Na de handtekeningsessie van deze artiesten kwamen Eveline Cannoot, Garry Hagger, Dina Rodrigues, Liliane St.-Pierre, Koen Crucke en Lisa Del Bo op het podium. Wie een album kocht, kon daarna ook bij deze artiesten langsgaan voor een foto en een handtekening. De Ment Top 600 is te koop in de cd-winkels.

(PADI)

Fotomap : foto's FODI