Backstage ging het er gezellig aan toe. Keita Clarysse uit Kortrijk had meer dan de handen vol met de artiesten om ze van make-up te voorzien. Keita verzorgde dat werk op vraag van goede collega Katty Devoldere, die in het buitenland verbleef maar er normaal altijd bij is wanneer Ment een opname doet.

De champagne van Residence Pierre vloeide rijkelijk. Soep en hapjes waren van La Lorraine uit Ninove. Eveline Cannoot proefde eens van de pannenkoekenflensjes. Steven Tielens gaf een hapje aan Salim Seghers. Voor zijn kledij kreeg Koen Crucke de hulp van zijn echtgenoot Jan. Marc Hallez van Ment verwelkomde ook 2Fabiola en eveneens Herman Verbrugghe van FC De Kampioenen, die binnenkort in het Fakkeltheater in Antwerpen op de bühne staat. Pas deze week brengt Sammy Moore zijn nieuw album uit, maar ook hij was van de partij.

Wie er nog bij was? Danny Fabry, Lissa Lewis, Eric Flanders, Mieke & Bandit, Guy Neve, Lindsay, Luc Steeno, Yves Segers, Marina Wally, Steve Tielens, Jo Vally, Frank Valentino, Salim Seghers, Celien, Koen Crucke, Loredana & Pat Krimson, Steven Lambert en Paco Garcia, Siham, Dean, Ida De Nijs...

Terwijl de artiesten in de studio bezig waren, slenterden we achter de schermen en maakten we een mooie fotoreportage. Geniet ervan!

Kerstuitzending op maandag 24 december vanaf 12 uur tot rond 22 uur op Ment, gevolgd door show '40 jaar Jo Vally'.

(PADI - Foto's PADI)

Backstage ging het er gezellig aan toe. Keita Clarysse uit Kortrijk had meer dan de handen vol met de artiesten om ze van make-up te voorzien. Keita verzorgde dat werk op vraag van goede collega Katty Devoldere, die in het buitenland verbleef maar er normaal altijd bij is wanneer Ment een opname doet.De champagne van Residence Pierre vloeide rijkelijk. Soep en hapjes waren van La Lorraine uit Ninove. Eveline Cannoot proefde eens van de pannenkoekenflensjes. Steven Tielens gaf een hapje aan Salim Seghers. Voor zijn kledij kreeg Koen Crucke de hulp van zijn echtgenoot Jan. Marc Hallez van Ment verwelkomde ook 2Fabiola en eveneens Herman Verbrugghe van FC De Kampioenen, die binnenkort in het Fakkeltheater in Antwerpen op de bühne staat. Pas deze week brengt Sammy Moore zijn nieuw album uit, maar ook hij was van de partij.Wie er nog bij was? Danny Fabry, Lissa Lewis, Eric Flanders, Mieke & Bandit, Guy Neve, Lindsay, Luc Steeno, Yves Segers, Marina Wally, Steve Tielens, Jo Vally, Frank Valentino, Salim Seghers, Celien, Koen Crucke, Loredana & Pat Krimson, Steven Lambert en Paco Garcia, Siham, Dean, Ida De Nijs...Terwijl de artiesten in de studio bezig waren, slenterden we achter de schermen en maakten we een mooie fotoreportage. Geniet ervan!(PADI - Foto's PADI)