Hoe Raymond zich voelt bij dit alles ? "Vooral vereerd", zegt hij zelf. "Dit is ongeveer een droom die in vervulling gaat. Ik voel vooral ontroering, omdat ik het niet gewoon ben dat andere mensen blijmoedig mijn liedjes staan te zingen."

Met velen kwamen ze kijken en met velen verlieten ze de première van Meiskes & Jongens, met een dit had ik niet verwacht gevoel. Wie dacht naar een doorsnee-musical te komen kijken, was mis. Ja, er werd veel gezongen, zoals dat hoort bij een musical, maar neem daarbij de teksten van Arne Sierens en muziek van Raymond van het Groenewoud en je hebt een voorstelling met een ziel die van scène tot scène andere vormen aanneemt en de grenzen opzoekt van wat er binnen de personages en verhalen mogelijk is. De topcast met Stany Crets, Koen Van Impe, Karlijn Sieleghem en jong talent was volledig in zijn element en beleefde naar eigen zeggen een ongelooflijk spannende maar vooral trotse avond.

Het verhaal : een uit de hand gelopen tuinfeest brengt een duister geheim aan het licht bij de familie De Clercq... Wie kon zijn handen niet thuis houden ? En welk meiske maakt alles kapot ? De combinatie van pijnlijke situaties, humor en prachtige muziek van Raymond van het Groenewoud maakte van deze voorstelling een totaalbeleving. Deep Bridge mag terecht trots zijn op deze voorstelling.

Tot zondag 14 oktober in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Info en tickets : www.deepbridge.be.

(PADI/foto FODI)

Hoe Raymond zich voelt bij dit alles ? "Vooral vereerd", zegt hij zelf. "Dit is ongeveer een droom die in vervulling gaat. Ik voel vooral ontroering, omdat ik het niet gewoon ben dat andere mensen blijmoedig mijn liedjes staan te zingen."Met velen kwamen ze kijken en met velen verlieten ze de première van Meiskes & Jongens, met een dit had ik niet verwacht gevoel. Wie dacht naar een doorsnee-musical te komen kijken, was mis. Ja, er werd veel gezongen, zoals dat hoort bij een musical, maar neem daarbij de teksten van Arne Sierens en muziek van Raymond van het Groenewoud en je hebt een voorstelling met een ziel die van scène tot scène andere vormen aanneemt en de grenzen opzoekt van wat er binnen de personages en verhalen mogelijk is. De topcast met Stany Crets, Koen Van Impe, Karlijn Sieleghem en jong talent was volledig in zijn element en beleefde naar eigen zeggen een ongelooflijk spannende maar vooral trotse avond.Het verhaal : een uit de hand gelopen tuinfeest brengt een duister geheim aan het licht bij de familie De Clercq... Wie kon zijn handen niet thuis houden ? En welk meiske maakt alles kapot ? De combinatie van pijnlijke situaties, humor en prachtige muziek van Raymond van het Groenewoud maakte van deze voorstelling een totaalbeleving. Deep Bridge mag terecht trots zijn op deze voorstelling.(PADI/foto FODI)