Marnik’s Muzikale Zondag (op een woensdag) in Ten Stuyver in Oostende

Marnik, samen met Jennifer Berton die ook op de affiche staat. © PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Zondag 31 mei zou een heel mooie dag zijn geweest voor Marnik Houthoofd uit Oostende, want die dag organiseerde hij immers Marnik’s Muzikale Zondag in Ten Stuyver in Oostende.

Helaas zat Marnik die dag niet in de feestzaal, maar wel thuis want door corona werd dit event uitgesteld en verplaatst naar Wapenstilstand woensdag 11 november. Hopelijk bergt corona zéker op die dag de wapens op en gooien ze geen roet meer in het eten, zodat dit event kan plaatsgrijpen.

Niet op zondag, maar wel op een vrije woensdag verwelkomt Marnik heel wat Vlaams talent in Feestzaal Ten Stuyver, Stuiverstraat 357 in Oostende. Om 11 uur gaan de deuren open. Wie inschreef om te tafelen krijgt vanaf 11.30 uur een maaltijd voorgeschoteld met cava, tomatenroomsoep, kabeljauwhaasje met garnalensaus en puree, koffie en versnaperingen. Om 14 uur start de show met optredens van Michael Lanzo, Danny Diëgo, Riezz, Kurt Crabbé, Gino Verano, Nico Debuck, Jordy Vannett en Jennifer Berton. Fans van Herbert Verhaeghe komen zeker best langs, want deze zanger zal maar liefst één uur op het podium staan. Het event wordt volledig coronaproof gehouden. (PADI)

Aanwezig zijn kost 52 euro per persoon voor menu en show, exclusief dranken. Kom je enkel voor show, dan betaal je 20 euro per persoon. Inschrijven kan via 0476 56 95 85.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier