Marnik (46) is afkomstig van Roeselare, maar hij woont al een tiental jaar in Oostende. Zijn voorliefde voor de Vlaamse showbizz begon toen Sandra Kim in 1986 het Eurovisiesongfestival voor ons land won. Sandra kwam optreden in De Beurs in Roeselare. De toen veertienjarige Houthoofd ging kijken naar dat optreden. Hij vond het tof, waardoor hij in de daaropvolgende jaren nog veelvuldig naar Vlaamse artiesten ging kijken.

"En dit nu al 32 jaar lang", glundert Marnik, die in de voorbije jaren vooral de carrière volgt van Herbert Verhaeghe, David Vandyck, Laura Lynn, Paul Bruna, Michael Lanzo, Wendy Van Wanten... "Iedereen moet leven en je kan maar met je stem doen wat je kan", knipoogt Marnik. "Ik wilde ook wel eens iets organiseren. Ik zocht een tijdje naar een geschikte locatie aan de kust. Vorige zomer was ik te gast bij VBRO aan zee in 't Koncept in Middelkerke. Ik sloeg een praatje met de zaakvoerders. In een mum van tijd hadden we een overeenkomst. Mijn eerste eigen event is een eetfestijn met leuke optredens. In de toekomst sluit ik andere formules niet uit. Ik ben er zeker van dat het nu vrijdagavond een leuke muzikale avond zal worden. Ik hoop dat het aanwezige publiek dat ook zal beamen."

Toegang : 55 euro, inclusief aperitief, soep, koud en warm buffet (vis en vlees à volonté), dessertenbuffet, show. Tickets : 0476 56 95 85.

(PADI)

Marnik (46) is afkomstig van Roeselare, maar hij woont al een tiental jaar in Oostende. Zijn voorliefde voor de Vlaamse showbizz begon toen Sandra Kim in 1986 het Eurovisiesongfestival voor ons land won. Sandra kwam optreden in De Beurs in Roeselare. De toen veertienjarige Houthoofd ging kijken naar dat optreden. Hij vond het tof, waardoor hij in de daaropvolgende jaren nog veelvuldig naar Vlaamse artiesten ging kijken."En dit nu al 32 jaar lang", glundert Marnik, die in de voorbije jaren vooral de carrière volgt van Herbert Verhaeghe, David Vandyck, Laura Lynn, Paul Bruna, Michael Lanzo, Wendy Van Wanten... "Iedereen moet leven en je kan maar met je stem doen wat je kan", knipoogt Marnik. "Ik wilde ook wel eens iets organiseren. Ik zocht een tijdje naar een geschikte locatie aan de kust. Vorige zomer was ik te gast bij VBRO aan zee in 't Koncept in Middelkerke. Ik sloeg een praatje met de zaakvoerders. In een mum van tijd hadden we een overeenkomst. Mijn eerste eigen event is een eetfestijn met leuke optredens. In de toekomst sluit ik andere formules niet uit. Ik ben er zeker van dat het nu vrijdagavond een leuke muzikale avond zal worden. Ik hoop dat het aanwezige publiek dat ook zal beamen."(PADI)