Marnik (47) is afkomstig van Roeselare, maar hij woont al een tiental jaar in Oostende. Zijn voorliefde voor de Vlaamse showbizz begon toen Sandra Kim in 1986 het Eurovisiesongfestival voor ons land won. Sandra kwam optreden in De Beurs in Roeselare. De toen veertienjarige Houthoofd ging kijken naar dat optreden. Hij vond het tof, waardoor hij in de daaropvolgende jaren nog veelvuldig naar Vlaamse artiesten ging kijken. "En dit nu al 33 jaar lang", glundert Marnik, die in de voorbije jaren vooral de carrière volgde en nog volgt van Herbert Verhaeghe, David Vandyck, Laura Lynn, Paul Bruna, Michael Lanzo, Wendy Van Wanten. Marnik is een graaggezien persoon in muziekmiddens. Heel wat artiesten kennen hem en hebben waardering voor wat hij allemaal realiseert voor de Vlaamse muziek. Marnik organiseert immers niet enkel op regelmatige basis een shownamiddag of -avond, maar hij gaat op jaarbasis ook naar veel shows kijken.

Op Wapenstilstand maandag 11 november kunnen muziekliefhebbers vanaf 14 uur terecht op Marnik's Muzikale Feestdag in feestzaal Ten Stuyver, Stuiverstraat 357 in Oostende. Vanaf 14.30 uur zijn er optredens van David Vandyck, Johan Veugelers, Paul Bruna, Sabine, Axel Lane, Jennifer Berton, Leah Bien, Kevin en Romina. De presentatie ligt in handen van Brigitte De Jaeger. Wie het wenst kan om 11 uur al langskomen voor een maaltijd. Na een glaasje cava krijg je pompoenroomsoep, varkenshaasje archiduc met warme wintergroentjes en kroketten, koffie en versnaperingen. De menu mét show kost 50 euro per persoon, zonder drank inbegrepen. Wie enkel naar de show langskomt, betaalt 20 euro per persoon. Vooraf te reserveren op 0476 56 95 85 of via Ten Stuyver, 059 80 48 58. Rekeningnummer : BE 22 7360 5087 4847. De reservatie is enkel geldig na ontvangst van de betaling.

Marnik bij Paul Bruna., FODI
Marnik bij Paul Bruna. © FODI
Marnik bij presentatrice en tevens hartsvriendin Brigitte De Jaeger., FODI
Marnik bij presentatrice en tevens hartsvriendin Brigitte De Jaeger. © FODI

(PADI)

Marnik (47) is afkomstig van Roeselare, maar hij woont al een tiental jaar in Oostende. Zijn voorliefde voor de Vlaamse showbizz begon toen Sandra Kim in 1986 het Eurovisiesongfestival voor ons land won. Sandra kwam optreden in De Beurs in Roeselare. De toen veertienjarige Houthoofd ging kijken naar dat optreden. Hij vond het tof, waardoor hij in de daaropvolgende jaren nog veelvuldig naar Vlaamse artiesten ging kijken. "En dit nu al 33 jaar lang", glundert Marnik, die in de voorbije jaren vooral de carrière volgde en nog volgt van Herbert Verhaeghe, David Vandyck, Laura Lynn, Paul Bruna, Michael Lanzo, Wendy Van Wanten. Marnik is een graaggezien persoon in muziekmiddens. Heel wat artiesten kennen hem en hebben waardering voor wat hij allemaal realiseert voor de Vlaamse muziek. Marnik organiseert immers niet enkel op regelmatige basis een shownamiddag of -avond, maar hij gaat op jaarbasis ook naar veel shows kijken.Op Wapenstilstand maandag 11 november kunnen muziekliefhebbers vanaf 14 uur terecht op Marnik's Muzikale Feestdag in feestzaal Ten Stuyver, Stuiverstraat 357 in Oostende. Vanaf 14.30 uur zijn er optredens van David Vandyck, Johan Veugelers, Paul Bruna, Sabine, Axel Lane, Jennifer Berton, Leah Bien, Kevin en Romina. De presentatie ligt in handen van Brigitte De Jaeger. Wie het wenst kan om 11 uur al langskomen voor een maaltijd. Na een glaasje cava krijg je pompoenroomsoep, varkenshaasje archiduc met warme wintergroentjes en kroketten, koffie en versnaperingen. De menu mét show kost 50 euro per persoon, zonder drank inbegrepen. Wie enkel naar de show langskomt, betaalt 20 euro per persoon. Vooraf te reserveren op 0476 56 95 85 of via Ten Stuyver, 059 80 48 58. Rekeningnummer : BE 22 7360 5087 4847. De reservatie is enkel geldig na ontvangst van de betaling. (PADI)