"Ik kijk er al naar uit, zo'n optreden voor duizenden enthousiaste mensen. Ik zal vooral bekende liedjes brengen, een polonaise, enz. Want de aanwezigen willen zich vooral amuseren he", zegt Marina Wally op de rode loper van De Eregalerij.

De zangeres had ook nog groot nieuws, want op vraag van de organisatie van Kamping Kitsch zal ze rond dit evenement als stunt uit een vliegtuig springen. "Een duosprong hoor", stipt ze direct aan. "Mijn papa deed dat ook eens. Hij zei dat als ik de kans krijg ik dat ook eens moet meemaken. De organisatie vroeg het zelf en dus zie ik dat wel zitten. Wanneer dat zal gebeuren, weten we nog niet. Ik denk dat dit vanuit het nabije vliegveld van Wevelgem zal zijn. Ik moet dan ook nog een korte opleiding volgen en daarna volgt die duosprong. Als ik nog adem genoeg heb, dan kan ik zingen : 'Ik spring uit 'n vliegmachien", lacht Marina Wally, die daarmee nog eens één van de grootste hits van haar papa aanhaalde.

Hoe gaat het anders muzikaal? "Geweldig! Mijn papa sprak altijd die woorden geweldig uit én ook met mij gaat het geweldig. Tegen de zomerperiode komt er een nieuw album uit, met ook een duet met mijn papa en met iemand die ik heb opgeleid. Ik ben meer dan tevreden. Ik blijf genoeg optredens hebben. Het wordt een drukke zomer."

(PADI)

"Ik kijk er al naar uit, zo'n optreden voor duizenden enthousiaste mensen. Ik zal vooral bekende liedjes brengen, een polonaise, enz. Want de aanwezigen willen zich vooral amuseren he", zegt Marina Wally op de rode loper van De Eregalerij. De zangeres had ook nog groot nieuws, want op vraag van de organisatie van Kamping Kitsch zal ze rond dit evenement als stunt uit een vliegtuig springen. "Een duosprong hoor", stipt ze direct aan. "Mijn papa deed dat ook eens. Hij zei dat als ik de kans krijg ik dat ook eens moet meemaken. De organisatie vroeg het zelf en dus zie ik dat wel zitten. Wanneer dat zal gebeuren, weten we nog niet. Ik denk dat dit vanuit het nabije vliegveld van Wevelgem zal zijn. Ik moet dan ook nog een korte opleiding volgen en daarna volgt die duosprong. Als ik nog adem genoeg heb, dan kan ik zingen : 'Ik spring uit 'n vliegmachien", lacht Marina Wally, die daarmee nog eens één van de grootste hits van haar papa aanhaalde.Hoe gaat het anders muzikaal? "Geweldig! Mijn papa sprak altijd die woorden geweldig uit én ook met mij gaat het geweldig. Tegen de zomerperiode komt er een nieuw album uit, met ook een duet met mijn papa en met iemand die ik heb opgeleid. Ik ben meer dan tevreden. Ik blijf genoeg optredens hebben. Het wordt een drukke zomer." (PADI)