"Ik kijk daar maanden naar uit, ik leef daar naar toe, ik spaar daar extra voor", lacht Maikel tussen twee optredens door. "Ik kom vooral om Marshall Masters aan het werk te zien. De ode aan Da Boy Tommy sprong er ook uit. En met onze volledige groep zijn we allemaal fan van DJ Ward."

Maikel was niet alleen afgezakt naar Hasselt. Hij was in het gezelschap van zijn echtgenote Laura Ravelengien, die al voor de tweede keer erbij was. Ook Benito Derudder uit Meulebeke en zijn vriendin Axzina Van de Walle uit Oostrozebeke waren er al voor de tweede keer bij. Het was de eerste I Love The 90's voor Hylco De Leeuw uit Meulebeke, zijn vriendin Evy Van Doorselaere uit Nazareth en ook voor Jonas Pollet uit Meulebeke.

(PADI)

"Ik kijk daar maanden naar uit, ik leef daar naar toe, ik spaar daar extra voor", lacht Maikel tussen twee optredens door. "Ik kom vooral om Marshall Masters aan het werk te zien. De ode aan Da Boy Tommy sprong er ook uit. En met onze volledige groep zijn we allemaal fan van DJ Ward."Maikel was niet alleen afgezakt naar Hasselt. Hij was in het gezelschap van zijn echtgenote Laura Ravelengien, die al voor de tweede keer erbij was. Ook Benito Derudder uit Meulebeke en zijn vriendin Axzina Van de Walle uit Oostrozebeke waren er al voor de tweede keer bij. Het was de eerste I Love The 90's voor Hylco De Leeuw uit Meulebeke, zijn vriendin Evy Van Doorselaere uit Nazareth en ook voor Jonas Pollet uit Meulebeke.(PADI)