Na het enorme succes van de eerste film De Poort der Zielen met 265.000 bezoekers in de Benelux krijgt de populaire Ketnet-reeks Nachtwacht een tweede bioscoopfilm: Het Duistere Hart. De film - geregisseerd door Gert-Jan Booy - is een coproductie van Ketnet en Studio 100. Elfen en andere wezens van de onderwereld trotseerden de warme dag voor de opnames van Het Duistere Hart.

De drie vaste acteurs, met de vier gastacteurs. © FODI

Het verhaal: Keelin, Vladimir en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is... De cast bestaat ook nog uit Erik de Vogel (Volac), Marie Verhulst (Arachnia), Sven De Ridder (Vega), Peter Van de Velde (Cooper), Luna Van Avermaet (Sacha) en Brigitte Heitzer (Helena).

De vier gastacteurs met v.l.n.r. Lauren Versnick, Maaike Cafmeyer, Thijs Boermans en Steven Van Herreweghe. © FODI

De belevenissen van Nachtwacht zijn dagelijks te zien op Ketnet, ketnet.be en de app. De clips zijn te zien op Studio 100 TV, de Studio 100 GO app en op YouTube. De nieuwe film zal te zien zijn in de Belgische bioscopen vanaf 11 december 2019. Op 14 september 2019 gaat bovendien de eerste theatershow van Nachtwacht van start.

(PADI)

Maaike Cafmeyer alias Koningin Melisande op haar troon. © FODI

Tickets & info: studio100.com.

Na het enorme succes van de eerste film De Poort der Zielen met 265.000 bezoekers in de Benelux krijgt de populaire Ketnet-reeks Nachtwacht een tweede bioscoopfilm: Het Duistere Hart. De film - geregisseerd door Gert-Jan Booy - is een coproductie van Ketnet en Studio 100. Elfen en andere wezens van de onderwereld trotseerden de warme dag voor de opnames van Het Duistere Hart.Het verhaal: Keelin, Vladimir en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is... De cast bestaat ook nog uit Erik de Vogel (Volac), Marie Verhulst (Arachnia), Sven De Ridder (Vega), Peter Van de Velde (Cooper), Luna Van Avermaet (Sacha) en Brigitte Heitzer (Helena).De belevenissen van Nachtwacht zijn dagelijks te zien op Ketnet, ketnet.be en de app. De clips zijn te zien op Studio 100 TV, de Studio 100 GO app en op YouTube. De nieuwe film zal te zien zijn in de Belgische bioscopen vanaf 11 december 2019. Op 14 september 2019 gaat bovendien de eerste theatershow van Nachtwacht van start.(PADI)