Luc opende de avond met het nummer Voor jou. Daarna volgden er een hele reeks van zijn grootste successen, zoals Ga dan, Waarom voel ik nog steeds... Luc zong ook Bel me, schrijf me. Ooit zong hij dat duet met Sandra Kim en recent nog met Laura Lynn.

Tijdens zijn verjaardagsconcert bracht hij dit liedje solo. In het tweede deel kwamen er nog meer kaskrakers aan bod, zoals Ik mis je elke dag, Hij speelde accordeon, enz. Natuurlijk mocht een polonaise in de spektakelzaal niet ontbreken. Als afsluiter bracht hij zijn populaire megamix, waarna er heel vlug werd gedanst. Op het einde duurde het applaus heel lang. Luc glunderde, was dankbaar voor zoveel waardering.

(PADI & Marnik)

Luc opende de avond met het nummer Voor jou. Daarna volgden er een hele reeks van zijn grootste successen, zoals Ga dan, Waarom voel ik nog steeds... Luc zong ook Bel me, schrijf me. Ooit zong hij dat duet met Sandra Kim en recent nog met Laura Lynn.Tijdens zijn verjaardagsconcert bracht hij dit liedje solo. In het tweede deel kwamen er nog meer kaskrakers aan bod, zoals Ik mis je elke dag, Hij speelde accordeon, enz. Natuurlijk mocht een polonaise in de spektakelzaal niet ontbreken. Als afsluiter bracht hij zijn populaire megamix, waarna er heel vlug werd gedanst. Op het einde duurde het applaus heel lang. Luc glunderde, was dankbaar voor zoveel waardering.(PADI & Marnik)