Zopas kwam het nieuwe album van Luc Steeno uit, getiteld Luc Steeno 30. De zanger bracht deze cd uit, omdat hij dit jaar maar liefst al 30 jaar op het podium staat. Op dit nieuwe album staat een overzicht van zijn carrière doorheen de voorbije jaren. Er staan ook enkele nieuwe liedjes op, waaronder een mooi duet met Frank Van Erum (waarmee hij samen op de bühne van Het Witte Paard in Blankenberge stond tijdens de recente zomershows Ambiance aan zee) en een nieuwe versie van Bel me, schrijf me met deze keer Laura Lynn en niet zoals vorige keer met Sandra Kim. Luc vierde zijn 30ste verjaardag met een groep fans en een leuk concert in Benidorm. Aan Luc vroegen we naar zijn mooiste herinneringen uit die voorbije 30 jaar. "Och, ik heb er zoveel", vertelt hij. "Ik denk direct terug aan mijn eerste gouden plaat, de mooie periode van Tien-om-te-Zien in Blankenberge, mijn duet met Sandra Kim (later ook gezongen voor Koning Boudewijn en Koningin Fabiola), enz. Ik ben heel blij met mijn carrière. Achteraf bekeken zijn er altijd dingen die je best anders had aangepakt, maar daarover lig ik nu niet meer wakker. Ik ben dus blij met het verloop van mijn carrière", knipoogt Luc.

Op vrijdag 15 november staat Luc dus op het podium van de Versluys Arena in Oostende. Ter afsluiting van het feestjaar brengt Luc ook op zaterdag 14 december om 20 uur een jubileumconcert in GC De Muze, Brusselsesteenweg 69 in Meise. Op 29 februari organiseert Concertenaanzee de show De vrienden van Wendy in Kursaal Oostende. Ook die avond staat Luc Steeno op de affiche, samen met Poot & Vijverman, Jan Wuytens, Steve Tielens, Jo Vally en René Froger.

(PADI)

Tickets voor vrijdagavond 15 november via concertenaanzee.be, 070 222 107 (0,30 euro/min), toerisme Oostende. Interesse in nog andere optredens van Luc Steeno ? Surf naar www.lucsteeno.be.

Zopas kwam het nieuwe album van Luc Steeno uit, getiteld Luc Steeno 30. De zanger bracht deze cd uit, omdat hij dit jaar maar liefst al 30 jaar op het podium staat. Op dit nieuwe album staat een overzicht van zijn carrière doorheen de voorbije jaren. Er staan ook enkele nieuwe liedjes op, waaronder een mooi duet met Frank Van Erum (waarmee hij samen op de bühne van Het Witte Paard in Blankenberge stond tijdens de recente zomershows Ambiance aan zee) en een nieuwe versie van Bel me, schrijf me met deze keer Laura Lynn en niet zoals vorige keer met Sandra Kim. Luc vierde zijn 30ste verjaardag met een groep fans en een leuk concert in Benidorm. Aan Luc vroegen we naar zijn mooiste herinneringen uit die voorbije 30 jaar. "Och, ik heb er zoveel", vertelt hij. "Ik denk direct terug aan mijn eerste gouden plaat, de mooie periode van Tien-om-te-Zien in Blankenberge, mijn duet met Sandra Kim (later ook gezongen voor Koning Boudewijn en Koningin Fabiola), enz. Ik ben heel blij met mijn carrière. Achteraf bekeken zijn er altijd dingen die je best anders had aangepakt, maar daarover lig ik nu niet meer wakker. Ik ben dus blij met het verloop van mijn carrière", knipoogt Luc.Op vrijdag 15 november staat Luc dus op het podium van de Versluys Arena in Oostende. Ter afsluiting van het feestjaar brengt Luc ook op zaterdag 14 december om 20 uur een jubileumconcert in GC De Muze, Brusselsesteenweg 69 in Meise. Op 29 februari organiseert Concertenaanzee de show De vrienden van Wendy in Kursaal Oostende. Ook die avond staat Luc Steeno op de affiche, samen met Poot & Vijverman, Jan Wuytens, Steve Tielens, Jo Vally en René Froger.(PADI)