Deze mensen stonden vier woensdagen na elkaar standby om de bezoekers hun stoel te tonen, om rolstoelpatiënten te helpen, om allerlei andere zaken in orde te brengen. "Zonder die vrijwilligers is een dergelijke organisatie niet mogelijk", zei presentatrice Ilse Chamon ook al toen ze de vierde uitgave van het Kustschlagerfestival op gang trok.

Helemaal op het einde maakten we nog een groepsfoto, samen met organisator Dieter Bruneel van Neptunus-Pro., FODI
Helemaal op het einde maakten we nog een groepsfoto, samen met organisator Dieter Bruneel van Neptunus-Pro. © FODI

De vrijwilligers mochten bij Luc Steeno op het podium plaatsnemen en konden meezingen met zijn medley met o.a. de bekende liedjes Ik mis je elke dag/Bel me schrijf me/Ga dan/Holiday/Hij speelde accordeon... Na afloop van het Kustschlagerfestival genoten de vrijwilligers nog in de foyer in groep - want ze vormen één hechte groep - van een frisse pint, warme koffie en heerlijke frisdrank, waarna ze afscheid van elkaar namen en tegen elkaar al beloofden van er in september 2020 terug bij te zijn.

Luc Steeno liet een vrijwilliger ook meezingen., FODI
Luc Steeno liet een vrijwilliger ook meezingen. © FODI

(PADI & Daniël)

Deze mensen stonden vier woensdagen na elkaar standby om de bezoekers hun stoel te tonen, om rolstoelpatiënten te helpen, om allerlei andere zaken in orde te brengen. "Zonder die vrijwilligers is een dergelijke organisatie niet mogelijk", zei presentatrice Ilse Chamon ook al toen ze de vierde uitgave van het Kustschlagerfestival op gang trok.De vrijwilligers mochten bij Luc Steeno op het podium plaatsnemen en konden meezingen met zijn medley met o.a. de bekende liedjes Ik mis je elke dag/Bel me schrijf me/Ga dan/Holiday/Hij speelde accordeon... Na afloop van het Kustschlagerfestival genoten de vrijwilligers nog in de foyer in groep - want ze vormen één hechte groep - van een frisse pint, warme koffie en heerlijke frisdrank, waarna ze afscheid van elkaar namen en tegen elkaar al beloofden van er in september 2020 terug bij te zijn.(PADI & Daniël)