Luc Caals & Dennie Damaro zingen hits van André Hazes & Will Tura in Blankenberge

Luc en Dennie voor een banner over hun show. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op dinsdag 23 juli en ook op dinsdag 13 augustus staan Luc Caals & Dennie Damaro op het podium van Het Witte Paard, Vissersstraat 53 in Blankenberge. Het duo brengt telkens de show Ode aan de Keizers van het Vlaamse en het Nederlandse lied.

In deel één zingt Dennie Damaro liedjes van Will Tura. In deel twee hoor je Luc Caals die nummers brengt van wijlen André Hazes. Een speciale show? “We zingen gewoon de liedjes die het publiek graag zal horen. We worden bijgestaan door zes muzikanten en twee backings. We brengen dus geen sketches of moppen. Gewoon liedjes uit het rijke repertoire van Tura en Hazes”, zegt Luc Caals, die tijdens de zomermaanden niet zoveel aan de kust vertoeft dan jaren geleden toen hij zelf met een show uitpakte in vooral het Casino van Middelkerke.

Toch zit Luc niet stil. “Nog tot 18 augustus spelen wij de zomerse komedie ‘t Strand van Sint Anneke in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Je bent welkom iedere vrijdag- en zaterdagavond om 20.30 uur en op zondag om 15 uur. Wegens groot succes zijn er twee extra voorstellingen toegevoegd: zaterdag- 10 en zaterdagnamiddag 17 augustus. We hebben een toffe ploeg en we amuseren ons. En het belangrijkste: het publiek is heel enthousiast.”

Luc & Dennie op hetzelfde podium, dat is toch wel een rare combinatie? “Het is inderdaad wat anders dan de mensen van mij gewoon zijn. Maar je weet, ik ben een komiek, zanger én acteur. Ik hou van uitdagingen.”

(PADI)

Deuren open om 19.30 uur, show om 20.30 uur. Tickets: 39 euro. Info en tickets: 050 41 11 00 – https://www.witte-paard.be/.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier