Zijn fans slaagden erin om dit bedrag bijeen te krijgen. Nu is het aan Louis om zijn belofte waar te maken. Daarom nodigt hij met veel enthousiasme Japanners, fans, vrienden en nieuwsgierigen uit om deze ludieke actie bij te wonen. Maar hoe leert Louis dat Japanse volkslied aan ? "Mijn nonkel Frederic woont al enkele jaren in Japan. Sinds vorige week is hij terug in ons land en hij helpt mij hier en daar een beetje. Het is ook vooral veel luisteren en klanken nazeggen. Ik probeer het uit mijn hoofd te leren, maar het is inderdaad niet gemakkelijk. Maar ik heb geluk", bekent Louis. "Het Japans volkslied is immers een van de kortste volksliederen ter wereld."

Ik heb geluk: het Japanse volkslied is een van de kortste ter wereld

Drie jaar geleden bracht Louis Flion zijn debuutsingle In de zomer uit. Meteen de officiële start van zijn zangcarrière. In 2016 bracht hij - in samenwerking met platenfirma Vlaamse Sterren - een tweede single Zeg mij liefje uit, die o.a. in de Ultratop werd opgenomen. Daarna volgden nog enkele bescheiden hits, zoals Alle remmen los. In het voorjaar van 2018 sloot Louis zich aan bij het Pure Entertainment bureau van Eric De Clercq en Patrick Hamilton, waar de single Raar maar waar uitkwam.

(PADI - foto FODI)

Zijn fans slaagden erin om dit bedrag bijeen te krijgen. Nu is het aan Louis om zijn belofte waar te maken. Daarom nodigt hij met veel enthousiasme Japanners, fans, vrienden en nieuwsgierigen uit om deze ludieke actie bij te wonen. Maar hoe leert Louis dat Japanse volkslied aan ? "Mijn nonkel Frederic woont al enkele jaren in Japan. Sinds vorige week is hij terug in ons land en hij helpt mij hier en daar een beetje. Het is ook vooral veel luisteren en klanken nazeggen. Ik probeer het uit mijn hoofd te leren, maar het is inderdaad niet gemakkelijk. Maar ik heb geluk", bekent Louis. "Het Japans volkslied is immers een van de kortste volksliederen ter wereld."Drie jaar geleden bracht Louis Flion zijn debuutsingle In de zomer uit. Meteen de officiële start van zijn zangcarrière. In 2016 bracht hij - in samenwerking met platenfirma Vlaamse Sterren - een tweede single Zeg mij liefje uit, die o.a. in de Ultratop werd opgenomen. Daarna volgden nog enkele bescheiden hits, zoals Alle remmen los. In het voorjaar van 2018 sloot Louis zich aan bij het Pure Entertainment bureau van Eric De Clercq en Patrick Hamilton, waar de single Raar maar waar uitkwam. (PADI - foto FODI)