De nieuwe single van zanger Louis Flion uit Zedelgem heet 'Raar maar waar'. De titel klinkt helemaal anders dan zijn vorige singles. Het is ook zijn eerste release onder het Pure Entertainment-label. Ondanks zijn jonge leeftijd (20) is Louis Flion niet aan zijn proefstuk toe. Met zijn nieuw team werd er gekozen voor een Nederlandstalige reggae song met een happy feel.

Louis schreef het nummer samen met Patrick Hamilton en Vincent Pierins. "Ik ben vereerd dat ik de kans krijg om samen te werken met zoveel fantastische muzikanten. Ze geven mij de kans om mij volledig te ontplooien en dat maakt mij oprecht gelukkig", zegt Louis. "De nieuwe song is één en al vrolijkheid en is dus volledig op mijn lijf geschreven. Ik hoop dat ik hiermee veel mensen een positieve boost kan geven." De single is digital verkrijgbaar.

(PADI)

De nieuwe single van zanger Louis Flion uit Zedelgem heet 'Raar maar waar'. De titel klinkt helemaal anders dan zijn vorige singles. Het is ook zijn eerste release onder het Pure Entertainment-label. Ondanks zijn jonge leeftijd (20) is Louis Flion niet aan zijn proefstuk toe. Met zijn nieuw team werd er gekozen voor een Nederlandstalige reggae song met een happy feel. Louis schreef het nummer samen met Patrick Hamilton en Vincent Pierins. "Ik ben vereerd dat ik de kans krijg om samen te werken met zoveel fantastische muzikanten. Ze geven mij de kans om mij volledig te ontplooien en dat maakt mij oprecht gelukkig", zegt Louis. "De nieuwe song is één en al vrolijkheid en is dus volledig op mijn lijf geschreven. Ik hoop dat ik hiermee veel mensen een positieve boost kan geven." De single is digital verkrijgbaar. (PADI)