Dat komt door één welbepaald persoon... Cupido heet de nieuwe single van Louis Flion. Het is een uptempo, sfeervol en vooral autobiografisch liedje. "Ik wilde iets schrijven over mijn eigen leven en er mocht gerust wat humor in zitten. De link naar mijn liefdesleven was dan ook snel gelegd", lacht Louis Flion. "Op liefdesvlak heb ik al het één en ander meegemaakt. Het lijkt wel of de foute vrienden van Cupido er zich mee moeien. Nu heb ik mijn ervaringen samengebracht in één liedje."

Het is duidelijk dat Louis zijn nieuwe single met een knipoog schreef. Maar zoals we Louis kennen, eindigt zijn verhaal positief. "De ware zat er voorlopig nog niet tussen, maar die zal vroeg of laat ongetwijfeld voor mijn neus staan", besluit Louis. De videoclip is nu te bekijken via YouTube en de single is digitaal beschikbaar via o.a. iTunes, Spotify...

(PADI)

Dat komt door één welbepaald persoon... Cupido heet de nieuwe single van Louis Flion. Het is een uptempo, sfeervol en vooral autobiografisch liedje. "Ik wilde iets schrijven over mijn eigen leven en er mocht gerust wat humor in zitten. De link naar mijn liefdesleven was dan ook snel gelegd", lacht Louis Flion. "Op liefdesvlak heb ik al het één en ander meegemaakt. Het lijkt wel of de foute vrienden van Cupido er zich mee moeien. Nu heb ik mijn ervaringen samengebracht in één liedje." Het is duidelijk dat Louis zijn nieuwe single met een knipoog schreef. Maar zoals we Louis kennen, eindigt zijn verhaal positief. "De ware zat er voorlopig nog niet tussen, maar die zal vroeg of laat ongetwijfeld voor mijn neus staan", besluit Louis. De videoclip is nu te bekijken via YouTube en de single is digitaal beschikbaar via o.a. iTunes, Spotify... (PADI)