Nieuwe deuren zijn geopend voor Louis Flion. Zijn jongste single Pief Poef Paf sloeg in als een bommetje bij een breed publiek. Op slag won hij aan populariteit bij de Vlaamse jeugd en ook de aanvragen voor schlagerfestivals en foute party's lopen vlot binnen. Dat is ook de organisatoren van Engie Parkies niet ontgaan. Deze zomer plaatsen ze hem meteen drie keer op de line-up van dat populaire festival, samen met Willy Sommers. "De voorbije maanden is er veel veranderd. Eindelijk heb ik het muzikale pad gevonden dat bij mij past en waar ik absoluut verder in wil gaan. Mijn nieuwe muziekstijl slaat aan bij een breed publiek en dat geeft mij een enorme boost", zegt Louis Flion trots. "Dat ik nu ook de line-up van Engie Parkies mag vervolledigen is helemaal te gek."

Maar er is meer... ook jongerenplatform BILL ontdekte de weg naar Louis. Door zijn spontaniteit en gevoel voor humor kwam hij in het vizier van het mediabedrijf en meteen deden ze hem het voorstel om deze zomer als vlogger naar een aantal festivals te trekken. Dat zag de enthousiaste Flion meteen zitten. Zijn avonturen worden gefilmd en kan je binnenkort via alle kanalen van BILL volgen. "Ik ben nog nooit naar een festival geweest. Als zanger stond ik wel al op het podium van verschillende schlagerfestivals, maar dit is toch wel van een ander kaliber. Mijn eerste festivalontmaagding is een feit en dat voelt heerlijk", grapt de zanger. Tussen alle festivals door werkt Louis met z'n team volop aan een ambiance-opvolger voor Pief Poef Paf en die zal opnieuw stevig klinken. Eind augustus brengen ze de song uit en hiermee hopen ze in het najaar volop te scoren op alle oktoberfeesten, jeugdfuiven en après-ski party's.

(PADI)

Nieuwe deuren zijn geopend voor Louis Flion. Zijn jongste single Pief Poef Paf sloeg in als een bommetje bij een breed publiek. Op slag won hij aan populariteit bij de Vlaamse jeugd en ook de aanvragen voor schlagerfestivals en foute party's lopen vlot binnen. Dat is ook de organisatoren van Engie Parkies niet ontgaan. Deze zomer plaatsen ze hem meteen drie keer op de line-up van dat populaire festival, samen met Willy Sommers. "De voorbije maanden is er veel veranderd. Eindelijk heb ik het muzikale pad gevonden dat bij mij past en waar ik absoluut verder in wil gaan. Mijn nieuwe muziekstijl slaat aan bij een breed publiek en dat geeft mij een enorme boost", zegt Louis Flion trots. "Dat ik nu ook de line-up van Engie Parkies mag vervolledigen is helemaal te gek."Maar er is meer... ook jongerenplatform BILL ontdekte de weg naar Louis. Door zijn spontaniteit en gevoel voor humor kwam hij in het vizier van het mediabedrijf en meteen deden ze hem het voorstel om deze zomer als vlogger naar een aantal festivals te trekken. Dat zag de enthousiaste Flion meteen zitten. Zijn avonturen worden gefilmd en kan je binnenkort via alle kanalen van BILL volgen. "Ik ben nog nooit naar een festival geweest. Als zanger stond ik wel al op het podium van verschillende schlagerfestivals, maar dit is toch wel van een ander kaliber. Mijn eerste festivalontmaagding is een feit en dat voelt heerlijk", grapt de zanger. Tussen alle festivals door werkt Louis met z'n team volop aan een ambiance-opvolger voor Pief Poef Paf en die zal opnieuw stevig klinken. Eind augustus brengen ze de song uit en hiermee hopen ze in het najaar volop te scoren op alle oktoberfeesten, jeugdfuiven en après-ski party's.(PADI)