Louis Flion lanceert zijn nieuwe single ‘Knalgele Speedo’

Louis Flion en zijn meezinger 'Knalgele Speedo'. © Repro PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

De zomer komt eraan en dat hangt gewoonlijk samen met vakantie, zonnige outfits én een sfeervol streepje muziek. Louis Flion uit Zedelgem lanceert vandaag zijn nieuwe single ‘Knalgele Speedo’ en waant zich volledig in tropische sferen. Zijn opvallende zwembroek zorgt voor kleurrijke taferelen in zijn nieuwe videoclip en dat onderwerp levert hem ook een vrolijk deuntje op. “Is ‘t goed als ik voor jou mijn Speedo even pas ?”, vraagt Flion zich trots af in z’n nieuwe meezinger.

Het afgelopen jaar bracht Louis Flion verschillende feestliedjes uit en na zijn buitenlandse shows in Andorra dit voorjaar zet hij zijn tocht in de entertainmentwereld verder op zijn eigen gekende manier. Vandaag ziet zijn nieuwe oorwurm ‘Knalgele Speedo’ het levenslicht en daar gaat de zon net dat tikkeltje harder van schijnen. “Op warme dagen neemt iedereen al graag eens een frisse duik. Dan zit er toch niks beter dan een strakke, knalgele Speedo ? Enfin, ik hoop met dit liedje heel wat mensen te kunnen bekoren!”, klinkt het bij Louis.

Bij de nieuwe single hoort zoals gewoonlijk ook een videoclip. Voor de vorige clip van zijn single ‘Jodelkampioen’ strikte het team rond Louis Flion nog de befaamde ‘billenkletser’ Franzl von Hersch uit Belgium’s Got Talent. Ook nu weten ze weer een opvallende naam te strikken. Ment TV-presentatrice Eveline Cannoot duikt namelijk op in de nieuwe clip van ‘Knalgele Speedo’. Zij neemt de rol van air hostess op zich en vliegt met Louis Flion naar vakantieoord ‘Plage De La Pelouse’. Hoe het hen daar precies vergaat kan je vanaf nu zelf ontdekken op YouTube waar de clip te zien is.

Tot slot lanceert Flion ook een dansje op de tonen van dit feestlied. “Dit liedje vraagt om beweging. Ik ontpopte mij dus tot choreograaf en bedacht een flexibele dans. Het is een simpele choreografie, je hebt het zo onder de knie. Op die manier kan iedereen in de toekomst meeshaken tijdens mijn optredens. En ja, misschien pik ik dan wel enkele mensen uit het publiek die hun danskunsten bij mij op het podium kunnen demonstreren”, besluit Louis Flion. (PADI)

Louis Flion lanceert zijn nieuwe single 'Knalgele Speedo'

‘Knalgele Speedo’ is vanaf vandaag te beluisteren via alle digitale kanalen.

https://www.youtube.com/watch?v=eGASQPeVHOo

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier