Anno 2018 reist Lost Frequencies de wereld rond: deze zomer stond hij achter de dj-booth in onder andere Zwitserland, Zuid-Korea, de UK, China én op Tomorrowland - en in september lanceerde hij zijn nieuwste single. Dat Lost Frequencies wereldwijd scoort, blijkt ook uit de laatste cijfers van de 'Offizielle Deutsche Charts'. Felix mag zichzelf de meeste succesvolle Belgische artiest óóit in Duitsland noemen.

Lost Frequencies hoeft geen echte introductie meer. Vier jaar geleden bracht hij de monsterhit Are you with me uit en ook zijn volgende nummers als Reality, Beautiful life en Here with you knalden rechtstreeks door naar de top van de hitlijsten. Deze zomer stond hij achter de dj-booth in onder andere Peking, Shanghai, New York, Ibiza, Mexico, Istanbul en Marseille. In eigen land zag je 'm aan het werk op Tomorrowland en Suikerrock én in tussentijd lanceerde hij zijn nieuwste singleLike I love you, waarmee hij in België op dit moment al vier weken in de top 20 staat.

Onze showbizzmedewerker PADI, samen met Lost Frequencies., FODI
Onze showbizzmedewerker PADI, samen met Lost Frequencies. © FODI

Lost Frequencies mag duidelijk ook heel wat Duitsers tot zijn fanbase rekenen: zes van zijn nummers scoorden erg hoog in de Duitse hitlijsten, waarvan zelfs twee nummers een tijdlang op nummer één (Are You With Me en Reality). In totaal stond de artiest maar liefst 177 weken in de Duitse ultratop. Daarmee wordt de jonge Belgische producer bekroond tot meest succesvolle Belgische artiest ooit in Duitsland en laat hij Kate Ryan, Milow en de Belgische New Beat-groep Technotronic uit de jaren 90 achter zich.

Nog leuk: Crazy, het nummer waarmee hij eind 2017 liefst vijf weken op nummer één stond in België, haalde begin oktober de kaap van 100 miljoen streams op Spotify. Waarmee nóg maar eens duidelijk wordt dat we nog véél mogen verwachten van deze jonge, getalenteerde artiest. Lost Frequencies mag dan wel net terug zijn van een wekenlange tour in Azië - dit weekend werd hij in Amsterdam verwacht. Samen met David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell Ingrosso en Salvatore Ganacci stond hij er op het podium van het Amsterdam Music Festival. Het is ook daar dat de DJ MAG TOP 100 bekend werd gemaakt: de lijst met 's werelds beste dj's. Vorig jaar stond Felix als hoogste nieuwkomer op de 26ste plaats, dit jaar komt de Brusselse artiest terecht op de 17e plaats.

(PADI)

Anno 2018 reist Lost Frequencies de wereld rond: deze zomer stond hij achter de dj-booth in onder andere Zwitserland, Zuid-Korea, de UK, China én op Tomorrowland - en in september lanceerde hij zijn nieuwste single. Dat Lost Frequencies wereldwijd scoort, blijkt ook uit de laatste cijfers van de 'Offizielle Deutsche Charts'. Felix mag zichzelf de meeste succesvolle Belgische artiest óóit in Duitsland noemen.Lost Frequencies hoeft geen echte introductie meer. Vier jaar geleden bracht hij de monsterhit Are you with me uit en ook zijn volgende nummers als Reality, Beautiful life en Here with you knalden rechtstreeks door naar de top van de hitlijsten. Deze zomer stond hij achter de dj-booth in onder andere Peking, Shanghai, New York, Ibiza, Mexico, Istanbul en Marseille. In eigen land zag je 'm aan het werk op Tomorrowland en Suikerrock én in tussentijd lanceerde hij zijn nieuwste singleLike I love you, waarmee hij in België op dit moment al vier weken in de top 20 staat. Lost Frequencies mag duidelijk ook heel wat Duitsers tot zijn fanbase rekenen: zes van zijn nummers scoorden erg hoog in de Duitse hitlijsten, waarvan zelfs twee nummers een tijdlang op nummer één (Are You With Me en Reality). In totaal stond de artiest maar liefst 177 weken in de Duitse ultratop. Daarmee wordt de jonge Belgische producer bekroond tot meest succesvolle Belgische artiest ooit in Duitsland en laat hij Kate Ryan, Milow en de Belgische New Beat-groep Technotronic uit de jaren 90 achter zich.Nog leuk: Crazy, het nummer waarmee hij eind 2017 liefst vijf weken op nummer één stond in België, haalde begin oktober de kaap van 100 miljoen streams op Spotify. Waarmee nóg maar eens duidelijk wordt dat we nog véél mogen verwachten van deze jonge, getalenteerde artiest. Lost Frequencies mag dan wel net terug zijn van een wekenlange tour in Azië - dit weekend werd hij in Amsterdam verwacht. Samen met David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell Ingrosso en Salvatore Ganacci stond hij er op het podium van het Amsterdam Music Festival. Het is ook daar dat de DJ MAG TOP 100 bekend werd gemaakt: de lijst met 's werelds beste dj's. Vorig jaar stond Felix als hoogste nieuwkomer op de 26ste plaats, dit jaar komt de Brusselse artiest terecht op de 17e plaats. (PADI)