Les Copines praten met zes gasten vanuit Weinebrugge voor BNL

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

BNL heeft bijzonder nieuws te melden want liefst drie dames vervoegen het team van de nieuwe radiozender die sedert Paasmaandag muziek uit de lage landen centraal zet. Eentje van het trio draait al jaren mee en pakt recent een hit én nieuw liefdesgeluk : Isabelle A. Eentje kan zeggen dat ze een tijdlang de tv-vrouw geweest is van Philippe Geubels : Helle Vanderheyden. En nog eentje zorgt voor de discipline door haar ervaring in de buurtpolitie : Ianthe Tavernier. BNL haalt met Les Copines drie klassedames binnen en zet de uitgestippelde lijn verder : een team presentatoren en presentatrices die als geen ander Vlaamse muziek en Belgische producties vertegenwoordigen en presenteren.

Stéphanie Meire (BNL public relations) : “We zijn ontzettend trots dat we drie charmante zangeressen mogen verwelkomen. De cohese tussen het trio, het enthousiasme als je Les Copines bezig ziet en de gedrevenheid waarmee ze hun publiek willen entertainen is helemaal BNL. Ook de eenheid op het podium siert het drietal en komt overeen met wat er in ons team merkbaar is. Kortom BNL en Les Copines dat is ‘the perfect match’! Dat de drie sympathieke meiden voortaan andere artiesten en interessante gasten uitnodigen voor onze liveshow op zondagnamiddag is toch helemaal te gek. Een zalige zondag boordevol gezelligheid? Dat is vanaf zondag 14 juni 15u OP VISITE met Les Copines!”

Op VISITE met Les Copines en liefst zes gasten

De eerste uitzending vanuit Weinebrugge te St Michiels Brugge staat zondagmiddag 14 juni gepland. Topchef Tim Boury is van de partij. De dames praten met Jean-Marie Dedecker over de kust, corona en Middelkerke en er komt een ware gezondheidskoningin op visite, namelijk Sonja Kimpen. Meezingen kunnen de luisteraars met ondermeer Wim Soutaer, Kurt “Biezebaze” Burgelman en Wim Leys.

Les Copines in no time een gevestigde waarde

Covers brengen is één ding… ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Copines is vrijwel ongezien. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering, maakt hen tot de absolute top in cover- en feestbandland. Les Copines werd uit de grond gestampt door Isabelle A. Samen met haar partners-in-crime Ianthe Tavernier en Helle Vanderheyden maakte ze van Les Copines in no time een gevestigde waarde voor feesten en festivals groot en klein. Isabelle, Ianthe, Helle… geen voorspelbare babes, wel drie sexy, stijlvolle en slimme podiumbeesten die ambiance willen brengen voor een zo breed mogelijk publiek. Vanaf zondag 14 juni doen ze dat niet alleen op de bühne maar ook op de radio, bij BNL. (PADI)

BNL overal te beluisteren, met 100% Belgische en Nederlandstalige muziek. In Vlaanderen en Brussel via 17 regionale FM-frequenties, de digitale radiostandaard DAB+ of de digitale televisie via Orange (kanaal 878) en Telenet (kanaal 944). Wereldwijd via sociale media en website www.bnl.radio.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier