Het legendarische countryduo Bellamy Brothers zal op zaterdag 24 augustus een van de blikvangers worden. In het jaar dat Yesterdayland 'Woodstock 50 Years Later' programmeert kan er geen liedje de 'Love, Peace & Happiness' beter vertolken. Het Amerikaanse duo is meteen headliner van de 70's Stage, een van de zeven podia.

Enige concert in de Benelux

Met 40 miljoen albums, tal van Grammy- en Billboardnominaties en een indrukwekkend arsenaal aan gouden en platinum albums zijn David en Howard Bellamy dé countrysensatie op Yesterdayland. Met meer dan twintig nummer één hits in de koffer zal het genieten worden. Het is bovendien het enige concert dat de Bellamy Brothers deze zomer in de Benelux zullen geven. De groep ken je beslist ook nog van de andere wereldhit 'If I said you had a beautiful body would you hold it against me' en zal vanuit de States met de volledige productie afzakken naar 'het mooiste retrofestival van het jaar' in pretpark Bobbejaanland.

Prachtige affiche

Yesterdayland heeft al een aardige affiche met ronkende namen... samen met de Bellamy Brothers staan ook The Trammps, George Baker, Imagination, Christoff, Racey, Katrina (the Waves), Bouke (Remembering Elvis), Corry Konings, Dennie Christian, Vicky Leandros, The Schmutz, Lee Towers en de fantsatische show 'Tribute to The Cats' in de line up. Met liefst dertig routes over heel Vlaanderen en meer dan 150 opstapplaatsen is er bovendien gratis busvervoer naar Yesterdayland en retour. Ook over heel West-Vlaanderen zijn er opstapplaatsen.

Tickets en info via www.yesterdayland.be en kosten ?45 (busvervoer en alle attracties inclusief). Ook in alle Standaard Boekhandel filialen zijn kaarten in voorverkoop verkrijgbaar.

(PADI)