Laura Tesoro is nog steeds maar 23 jaar, maar toch is ze al lang niet meer weg te denken uit het muziek- en medialandschap in Vlaanderen. Na de release van haar debuutalbum Limits is Laura helemaal klaar voor een muzikaal 2020. Met haar gloednieuwe show speelt ze zes exclusieve clubconcerten verspreid over heel Vlaanderen. Na haar indrukwekkende performance vorige week op de MIA's legt Laura weer even de focus op haar TV-werk met onder andere de opnames van The Voice Kids.

Vanaf mei draait alles echter weer om de muziek : ze speelt dan immers zes exclusieve shows in zes verschillende steden verspreid over heel Vlaanderen. De data : zaterdag 9 mei (Antwerpen), donderdag 14 mei (Sint-Niklaas), zaterdag 23 mei (Hasselt), donderdag 28 mei (Brugge), vrijdag 29 mei (Kortrijk) en zaterdag 30 mei (Herzele).

"Door deze clubtour kan ik mijn muziek letterlijk tot heel dicht bij de fans brengen", zegt Laura zelf. "De beleving van een intieme clubshow en een festival zijn heel verschillend, waardoor de optredens ook een hele nieuwe dimensie krijgen. Ik kijk zelf alvast enorm uit naar deze tour".

Online wordt al gretig gespeculeerd en gezocht naar data en tickets voor Laura's clubshows. Dat bewijst dat haar omvangrijke fanbase ook vol ongeduld uitkijkt naar de shows. De tickets zullen dan ook ongetwijfeld snel verkopen. Laura is ondertussen ook gestart met een Youtube Diary serie waarin de fans haar persoonlijker dan ooit te zien krijgen. Na haar doortocht langs de Vlaamse clubs trekt Laura in de zomer ook terug opnieuw naar enkele zomerfestivals met haar repertoire vol hits. (PADI)

Tickets voor deze unieke shows in Antwerpen, Sint-Niklaas, Hasselt, Brugge, Kortrijk en Herzele zijn vanaf nu te verkrijgen via www.show-time.be.

Laura Tesoro is nog steeds maar 23 jaar, maar toch is ze al lang niet meer weg te denken uit het muziek- en medialandschap in Vlaanderen. Na de release van haar debuutalbum Limits is Laura helemaal klaar voor een muzikaal 2020. Met haar gloednieuwe show speelt ze zes exclusieve clubconcerten verspreid over heel Vlaanderen. Na haar indrukwekkende performance vorige week op de MIA's legt Laura weer even de focus op haar TV-werk met onder andere de opnames van The Voice Kids. Vanaf mei draait alles echter weer om de muziek : ze speelt dan immers zes exclusieve shows in zes verschillende steden verspreid over heel Vlaanderen. De data : zaterdag 9 mei (Antwerpen), donderdag 14 mei (Sint-Niklaas), zaterdag 23 mei (Hasselt), donderdag 28 mei (Brugge), vrijdag 29 mei (Kortrijk) en zaterdag 30 mei (Herzele)."Door deze clubtour kan ik mijn muziek letterlijk tot heel dicht bij de fans brengen", zegt Laura zelf. "De beleving van een intieme clubshow en een festival zijn heel verschillend, waardoor de optredens ook een hele nieuwe dimensie krijgen. Ik kijk zelf alvast enorm uit naar deze tour".Online wordt al gretig gespeculeerd en gezocht naar data en tickets voor Laura's clubshows. Dat bewijst dat haar omvangrijke fanbase ook vol ongeduld uitkijkt naar de shows. De tickets zullen dan ook ongetwijfeld snel verkopen. Laura is ondertussen ook gestart met een Youtube Diary serie waarin de fans haar persoonlijker dan ooit te zien krijgen. Na haar doortocht langs de Vlaamse clubs trekt Laura in de zomer ook terug opnieuw naar enkele zomerfestivals met haar repertoire vol hits. (PADI)Tickets voor deze unieke shows in Antwerpen, Sint-Niklaas, Hasselt, Brugge, Kortrijk en Herzele zijn vanaf nu te verkrijgen via www.show-time.be.