Laura Lynn viert haar muzikaal jubileum in haar geboortedorp Ardooie

Laura Lynn viert '15 jaar Laura Lynn' in haar woonplaats Ardooie. © FODI/Jens
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op zaterdag 20 juni viert Laura Lynn vijftien jaar op het podium met een show in zaal De Ark in haar geboortedorp Ardooie. Het wordt een concert met live-orkest, muzikale gasten en met zitplaatsen aan tafels.

De zangeres zocht een tijdje naar een geschikte locatie en kwam uiteindelijk uit in haar eigen gemeente, waar ze opgroeide en nu nog altijd woont. Laura Lynn – die op 18 juni 44 kaarsjes mag uitblazen – kan voor deze jubileumshow rekenen op de ervaring van Concertevents, die de showavond in goede banen zal leiden. Willy en Sofie Moeyaert-Vandenbroucke uit Beernem hebben al heel wat ervaring met grootse muzikale projecten. Wat nu al voorlopig vast staat, is dat Laura Lynn met een live-orkest zal optreden en dat er natuurlijk ook gasten zullen zijn, die binnenkort worden bekend gemaakt.

Op 13 maart eerstkomend komt haar nieuw album ‘Country 2’ uit. Momenteel scoort Laura Lynn al met haar nieuwe single ‘Leef je droom’. Het worden drukke tijden voor Laura Lynn, want eind maart/begin april staat ze ook vijf keren op het podium van Het Schlagerfestival in Hasselt. (PADI)

Tickets vanaf 1 maart op www.concertevents.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier