De zangeres zocht een tijdje naar een geschikte locatie en kwam uiteindelijk uit in haar eigen gemeente, waar ze opgroeide en nu nog altijd woont. Laura Lynn - die op 18 juni 44 kaarsjes mag uitblazen - kan voor deze jubileumshow rekenen op de ervaring van Concertevents, die de showavond in goede banen zal leiden. Willy en Sofie Moeyaert-Vandenbroucke uit Beernem hebben al heel wat ervaring met grootse muzikale projecten. Wat nu al voorlopig vast staat, is dat Laura Lynn met een live-orkest zal optreden en dat er natuurlijk ook gasten zullen zijn, die binnenkort worden bekend gemaakt.

Op 13 maart eerstkomend komt haar nieuw album 'Country 2' uit. Momenteel scoort Laura Lynn al met haar nieuwe single 'Leef je droom'. Het worden drukke tijden voor Laura Lynn, want eind maart/begin april staat ze ook vijf keren op het podium van Het Schlagerfestival in Hasselt. (PADI)

Tickets vanaf 1 maart op www.concertevents.be.

De zangeres zocht een tijdje naar een geschikte locatie en kwam uiteindelijk uit in haar eigen gemeente, waar ze opgroeide en nu nog altijd woont. Laura Lynn - die op 18 juni 44 kaarsjes mag uitblazen - kan voor deze jubileumshow rekenen op de ervaring van Concertevents, die de showavond in goede banen zal leiden. Willy en Sofie Moeyaert-Vandenbroucke uit Beernem hebben al heel wat ervaring met grootse muzikale projecten. Wat nu al voorlopig vast staat, is dat Laura Lynn met een live-orkest zal optreden en dat er natuurlijk ook gasten zullen zijn, die binnenkort worden bekend gemaakt.Op 13 maart eerstkomend komt haar nieuw album 'Country 2' uit. Momenteel scoort Laura Lynn al met haar nieuwe single 'Leef je droom'. Het worden drukke tijden voor Laura Lynn, want eind maart/begin april staat ze ook vijf keren op het podium van Het Schlagerfestival in Hasselt. (PADI)Tickets vanaf 1 maart op www.concertevents.be.