Laura Lynn én Het Schlagerfestival in Hasselt hebben een goede band met elkaar. De schlagerkoningin is dit jaar al voor de twaalfde keer te gast op vijftien uitgaven van Het Schlagerfestival. Laura Lynn zal daar ongetwijfeld ook haar nieuw nummer Leef je droom zingen. Samen met haar producer Steve Willaert blijft Laura voor een staaltje country pop zorgen om U tegen te zeggen. In dit liedje hoor je gitaren, swingende backing vocals en ook een Laura Lynn in absolute topvorm. Op vrijdag 24 januari komt haar bijhorende clip uit. En op 13 maart volgt een gloednieuw album, waarop Country natuurlijk terug centraal staat.

De capaciteit werd al uitgebreid door het podium in het midden van de zaal te plaatsen, maar dat blijkt niet genoeg om te kunnen voldoen aan de massale vraag naar tickets voor Het Schlagerfestival 2020. "Op Google was de combinatie tickets met Het Schlagerfestival de voorbije weken één van de meest gezochte zoektermen en ook bij onze ticketing partner Tele Ticket Service bleven de aanvragen binnenstromen. Na overleg met de artiesten en crew, besloten we om een vijfde datum toe te voegen aan de affiche van Het Schlagerfestival 2020 dat straks zijn 15de editie beleeft. Ons verjaardagsfeest is het centrale thema en we roepen iedereen op in het laatste weekend van maart en het eerste van april op feestelijke wijze af te zakken naar ons festival", zegt Friedl Teirlinck namens medeorganisator DPG Media.

Christoff, Wim Soutaer, Bart Kaëll, Luc Appermont, Yves Segers, De Romeo's deelden net als Willy Sommers en Laura Lynn een mysterieuze 'high five'-foto via hun sociale media, waarmee ze de vijfde show van Het Schlagerfestival 2020 feestelijk aankondigden. "Op Facebook en Instagram kreeg de actie veel bijval en zorgde ze voor een verhoogde traffic naar onze website, dus mensen die nog tickets willen kopen voor de feestelijke 15de editie van Het Schlagerfestival, moeten zich nu echt wel reppen", klinkt het bij de organisatie. Zijn ook van de partij : Charles Van Domburg, Jan Smit en Raymond van het Groenewoud. (PADI)

Tickets kan je bestellen via www.hetschlagerfestival.be.

Laura Lynn én Het Schlagerfestival in Hasselt hebben een goede band met elkaar. De schlagerkoningin is dit jaar al voor de twaalfde keer te gast op vijftien uitgaven van Het Schlagerfestival. Laura Lynn zal daar ongetwijfeld ook haar nieuw nummer Leef je droom zingen. Samen met haar producer Steve Willaert blijft Laura voor een staaltje country pop zorgen om U tegen te zeggen. In dit liedje hoor je gitaren, swingende backing vocals en ook een Laura Lynn in absolute topvorm. Op vrijdag 24 januari komt haar bijhorende clip uit. En op 13 maart volgt een gloednieuw album, waarop Country natuurlijk terug centraal staat.De capaciteit werd al uitgebreid door het podium in het midden van de zaal te plaatsen, maar dat blijkt niet genoeg om te kunnen voldoen aan de massale vraag naar tickets voor Het Schlagerfestival 2020. "Op Google was de combinatie tickets met Het Schlagerfestival de voorbije weken één van de meest gezochte zoektermen en ook bij onze ticketing partner Tele Ticket Service bleven de aanvragen binnenstromen. Na overleg met de artiesten en crew, besloten we om een vijfde datum toe te voegen aan de affiche van Het Schlagerfestival 2020 dat straks zijn 15de editie beleeft. Ons verjaardagsfeest is het centrale thema en we roepen iedereen op in het laatste weekend van maart en het eerste van april op feestelijke wijze af te zakken naar ons festival", zegt Friedl Teirlinck namens medeorganisator DPG Media.Christoff, Wim Soutaer, Bart Kaëll, Luc Appermont, Yves Segers, De Romeo's deelden net als Willy Sommers en Laura Lynn een mysterieuze 'high five'-foto via hun sociale media, waarmee ze de vijfde show van Het Schlagerfestival 2020 feestelijk aankondigden. "Op Facebook en Instagram kreeg de actie veel bijval en zorgde ze voor een verhoogde traffic naar onze website, dus mensen die nog tickets willen kopen voor de feestelijke 15de editie van Het Schlagerfestival, moeten zich nu echt wel reppen", klinkt het bij de organisatie. Zijn ook van de partij : Charles Van Domburg, Jan Smit en Raymond van het Groenewoud. (PADI)Tickets kan je bestellen via www.hetschlagerfestival.be.