Recent was de zangeres tijdens juli, augustus en begin september aanwezig op 24 shows van Ambiance aan Zee in Het Witte Paard in Blankenberge. Tijdens deze shows vernam de nationale media dat er een breuk was tussen Laura Lynn en haar partner accordeonist Matthias Lens, de papa van Eliana.

Tijdens haar optreden in het Plopsa Theater zag Laura Lynn vooraan in de zaal een écht verliefd koppeltje zitten. "Dat is échte liefde. Er zouden daar beter velen eens een voorbeeld aan pakken. Sorry, 't moest er even uit", verontschuldigde ze zich tegen het publiek.

Laura Lynn met nieuw kapsel. © FODI

Laura Lynn - met prachtig nieuw kapsel en wondermooi kleed aan - zong dan maar verder haar bekende successen, waaronder Ik trek het mij niet aan, Leven voor twee, Gitaren aan zee, 1000 x belogen, Vlinders in je buik, Hemelsblauwe ogen, Costa Del Sol.. Tijdens een medley en vooral tijdens het liedje Dit is de allereerste keer kwam dochtertje Eliana op het podium. Mama liet ze meezingen en het dochtertje bleef in de handen klappen, kwestie van het publiek aan te moedigen om ook mee te klappen. Eliana bleef de rest van het optreden op het podium staan en mocht regelmatig eens enkele zinnen uit één van haar mama's liedjes in de microfoon laten weerklinken. De zangeres sloot af met De kusjesdans én Naar de kermis. Eliana mocht dan op het podium de polonaise inzetten, gevolgd door mama Laura Lynn.

Laura Lynn kon het publiek probleemloos inpalmen. © FODI

(PADI & Daniël)

Recent was de zangeres tijdens juli, augustus en begin september aanwezig op 24 shows van Ambiance aan Zee in Het Witte Paard in Blankenberge. Tijdens deze shows vernam de nationale media dat er een breuk was tussen Laura Lynn en haar partner accordeonist Matthias Lens, de papa van Eliana.Tijdens haar optreden in het Plopsa Theater zag Laura Lynn vooraan in de zaal een écht verliefd koppeltje zitten. "Dat is échte liefde. Er zouden daar beter velen eens een voorbeeld aan pakken. Sorry, 't moest er even uit", verontschuldigde ze zich tegen het publiek.Laura Lynn - met prachtig nieuw kapsel en wondermooi kleed aan - zong dan maar verder haar bekende successen, waaronder Ik trek het mij niet aan, Leven voor twee, Gitaren aan zee, 1000 x belogen, Vlinders in je buik, Hemelsblauwe ogen, Costa Del Sol.. Tijdens een medley en vooral tijdens het liedje Dit is de allereerste keer kwam dochtertje Eliana op het podium. Mama liet ze meezingen en het dochtertje bleef in de handen klappen, kwestie van het publiek aan te moedigen om ook mee te klappen. Eliana bleef de rest van het optreden op het podium staan en mocht regelmatig eens enkele zinnen uit één van haar mama's liedjes in de microfoon laten weerklinken. De zangeres sloot af met De kusjesdans én Naar de kermis. Eliana mocht dan op het podium de polonaise inzetten, gevolgd door mama Laura Lynn.(PADI & Daniël)