De zangeres werkte samen met topproducer Steve Willaert en deed voor de teksten een beroep op Sabien Tiels, Bart Herman en Cliff Vrancken. Zij schreven de nummers als 'Blanket on the ground', '9 to 5', 'Jambalaya' en 'Jackson'. Dit laatste is een duet geworden met Robby Longo.

Op 'Country 2' brengt Laura Lynn weer Nederlandstalige versies, die heel Vlaanderen nauw aan het hart liggen en bewerkingen van onbekende country-parels, zoals de huidige radiohit 'Leef je droom'. Ik hoop dat dit album een waardige opvolger zal worden van 'Country 1.' "In de voorbije maanden stak ik al mijn energie met hart en ziel in dat nieuw album. Normaal zou ik op zaterdag 14 maart signeersessies doen in MediaMarkt Kortrijk en Oostende. Jammer genoeg worden deze afgelast alsook al mijn optredens met meet & greets en dit tot en met april. Spijtig. Gelukkig is de cd wel te koop via www.lauralynn.be.", zegt de zangeres uit Ardooie. "Ik hoop dat iedereen kan genieten van dit album. Het is een voorbode voor mijn jubileumoptreden op 20 juni in mijn eigen gemeente Ardooie." (PADI)

De zangeres werkte samen met topproducer Steve Willaert en deed voor de teksten een beroep op Sabien Tiels, Bart Herman en Cliff Vrancken. Zij schreven de nummers als 'Blanket on the ground', '9 to 5', 'Jambalaya' en 'Jackson'. Dit laatste is een duet geworden met Robby Longo.Op 'Country 2' brengt Laura Lynn weer Nederlandstalige versies, die heel Vlaanderen nauw aan het hart liggen en bewerkingen van onbekende country-parels, zoals de huidige radiohit 'Leef je droom'. Ik hoop dat dit album een waardige opvolger zal worden van 'Country 1.' "In de voorbije maanden stak ik al mijn energie met hart en ziel in dat nieuw album. Normaal zou ik op zaterdag 14 maart signeersessies doen in MediaMarkt Kortrijk en Oostende. Jammer genoeg worden deze afgelast alsook al mijn optredens met meet & greets en dit tot en met april. Spijtig. Gelukkig is de cd wel te koop via www.lauralynn.be.", zegt de zangeres uit Ardooie. "Ik hoop dat iedereen kan genieten van dit album. Het is een voorbode voor mijn jubileumoptreden op 20 juni in mijn eigen gemeente Ardooie." (PADI)