Laura Lynn en Matthias Lens kussen elkaar wél nog in duet in ‘Ambiance aan Zee’

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Laura Lynn uit Ardooie en Matthias Lens zijn al een tijdje uit elkaar, dat lekte een tweetal weken geleden al uit. Toch gaf Matthias haar nu een kusje op de wang tijdens ‘Ambiance aan zee’.

De break-up van de twee werd geheimgehouden voor de buitenwereld. Momenteel staan ze echter samen op het podium van Ambiance aan Zee in Het Witte Paard in Blankenberge. Een tweetal weken geleden lekte uit dat het koppel uit elkaar is. Dit nieuws kwam vooral uit omdat Laura Lynn niet meer op de rouwbrief stond vermeld van de papa van Matthias, die overleden was. Laura Lynn en Matthias gaven toe dat ze al enige tijd niet meer samen zijn. In diverse media verscheen dat het ex-koppel elkaar geen kusje meer wilde geven op het einde van hun duet. In Ambiance aan Zee brengen ze immers samen een romantisch duet en daar hoort natuurlijk een kusje bij. Zaterdagnamiddag woonden wij de show bij en op het einde van het duet gaven ze elkaar wél een kus.

Laura Lynn en Matthias Lens kussen elkaar wél nog in duet in 'Ambiance aan Zee'

The show must go on

Naar we vernamen hadden ze samen een goed gesprek en daarna hebben ze beslist om het duet toch te brengen op hun eigen manier. Hoe pijnlijk de situatie voor beiden nu ook is. The show must go on én daar houden ze zich ook aan. Laura Lynn en Matthias Lens zijn professioneel genoeg om te beseffen dat ze de reeks shows van Ambiance aan Zee nu ook tot een goed einde moeten brengen. En dat doen ze ook. Op het podium is er niets te zien van hun liefdesbreuk.

Info en tickets : www.witte-paard.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier