Radio 2 benadrukt dat het belangrijk is dat we er in deze uitzonderlijke omstandigheden voor elkaar zijn, dat we elkaar helpen als dat nodig is. En waar kan dat helpen makkelijker beginnen dan in de eigen buurt ? Onder de noemer Beste Buren deelden luisteraars van Radio 2 de voorbije weken heel wat verhalen die hen in deze tijd bezighouden. Hoe helpen we elkaar? Heb je tips of inspiratie voor de rest van Vlaanderen ? Hoe entertain je de kinderen elke dag thuis ? Luisteraars kunnen alle verhalen online delen via de Radio 2-app en elke dag on air tijdens het programma Beste Buren.

Radio 2 heeft die solidariteit tussen buren echt gevoeld de voorbije weken. Tijd dus om ook de Beste Buren uitgebreid te bedanken. Anja Daems en David Van Ooteghem staan samen met de regionale ochtendpresentatoren klaar om al deze warmte te bundelen op je radio in een finale-uitzending Bedankt Beste Buren op zaterdag 9 mei.

Dit weekend kan iedereen ook een laatste keer genieten van de Beste Buren Huiskamerconcerten. Radio 2 organiseerde sinds zaterdag 21 maart elk weekend Beste Buren Huiskamerconcerten. Artiesten gaven telkens een miniconcert vanuit hun eigen woonkamer. De laatste reeks Beste Buren Huiskamerconcerten op zaterdag 9 mei wordt meteen een extra lange editie, met telkens op het halve uur een andere artiest : eentje om 13.30, 14.30, 15.30, 16.30 en 17.30 uur. Meekijken kan op zaterdag vanaf 13.30 uur via de Radio 2-app, te downloaden op smartphone of via app.radio2.be. Op de affiche staan : Günther Neefs, Ilse DeLanghe, Christoff, Raf Walschaerts (Kommil Foo) en Stef Bos (speelt op verzoek). (PADI)

Radio 2 benadrukt dat het belangrijk is dat we er in deze uitzonderlijke omstandigheden voor elkaar zijn, dat we elkaar helpen als dat nodig is. En waar kan dat helpen makkelijker beginnen dan in de eigen buurt ? Onder de noemer Beste Buren deelden luisteraars van Radio 2 de voorbije weken heel wat verhalen die hen in deze tijd bezighouden. Hoe helpen we elkaar? Heb je tips of inspiratie voor de rest van Vlaanderen ? Hoe entertain je de kinderen elke dag thuis ? Luisteraars kunnen alle verhalen online delen via de Radio 2-app en elke dag on air tijdens het programma Beste Buren.Radio 2 heeft die solidariteit tussen buren echt gevoeld de voorbije weken. Tijd dus om ook de Beste Buren uitgebreid te bedanken. Anja Daems en David Van Ooteghem staan samen met de regionale ochtendpresentatoren klaar om al deze warmte te bundelen op je radio in een finale-uitzending Bedankt Beste Buren op zaterdag 9 mei.Dit weekend kan iedereen ook een laatste keer genieten van de Beste Buren Huiskamerconcerten. Radio 2 organiseerde sinds zaterdag 21 maart elk weekend Beste Buren Huiskamerconcerten. Artiesten gaven telkens een miniconcert vanuit hun eigen woonkamer. De laatste reeks Beste Buren Huiskamerconcerten op zaterdag 9 mei wordt meteen een extra lange editie, met telkens op het halve uur een andere artiest : eentje om 13.30, 14.30, 15.30, 16.30 en 17.30 uur. Meekijken kan op zaterdag vanaf 13.30 uur via de Radio 2-app, te downloaden op smartphone of via app.radio2.be. Op de affiche staan : Günther Neefs, Ilse DeLanghe, Christoff, Raf Walschaerts (Kommil Foo) en Stef Bos (speelt op verzoek). (PADI)