De twee gastheren zijn geen onbekenden. Peter Bulckaen, een allroundacteur die het grote publiek vooral kent van zijn rollen in Wittekerke en Familie, maar die de voorbije jaren ook enorm wordt gewaardeerd als komedie-acteur in diverse gezelschappen. Bij Het Prethuis is hij een vaste waarde geworden.

Bezieler van Het Prethuis, auteur van komedies, acteur en met tien jaar ervaring in het revuegenre (Het Witte Paard) Jeroen Maes staat aan zijn zijde. Wanneer Peter en Jeroen samen op de planken staan in een komedie, dan is er altijd vuurwerk, met uitverkochte zalen en de nodige lachsalvo's als resultaat.

Dit bracht Kusttheater Colisée op het idee om de twee samen te brengen in een zomershow. Zij staan dan ook te popelen om ook in dit genre uit te blinken. De cast wordt aangevuld met Saskia De Baere, die de voorbije twee jaar het publiek heeft doen schateren aan de kust. Vorig jaar stond ze aan de zijde van Luc Caals. Voor de zang staan Martine De Jager en Jurgen Stein op het podium. Martine was de ontdekking in de komedie Brasschaatse Huisvrouwen (met Ronn Moss). Zij zong er een nummer waar iedereen steil van achterover viel.

Wereldhits bij de vleet

Jurgen Stein is al jarenlang een veelgevraagde musicalacteur en dat door zijn bijzonder stemgeluid en frisse vertolkingen. Jurgen en Martine werkten in 't verleden al vaak samen, hun stemmen passen perfect bij elkaar, dat zal je zelf wel merken. Top off the bill is niemand minder dan de leadzanger van de legendarische band The Drifters, Ray Lewis. Wie kent er volgende wereldhits niet: Save the last dance for me, Under the Boardwalk, Kissin in the Back Row...

De cast van Prettig Gestoord., FODI
De cast van Prettig Gestoord. © FODI

Voeg daarbij nog een vierkoppige liveband van straffe vrouwelijke muzikanten. Jawel, enkel dames in de band, een prikkelend showballet en regisseur Bruno van Heystraeten die alles in goede banen leidt. Deze ingrediënten zorgen voor een onvergetelijke avond vol heerlijke humor, afgewisseld met straffe zangnummers. Deze zomershow zal de naam variété zeker waardig zijn.

Prettig Gestoord begint vanaf vrijdag 13 juli tot eind augustus in Kusttheater Colisée in Blankenberge. Iedere vrijdag en zaterdag telkens om 20.30 uur, maandag om 14.30 uur. De bezoeker kan vooraf ook genieten van een showdiner (drie gangen) aan 25 euro per persoon. Alle data vind je op www.kusttheater.com. Reservatie: 050 70 81 98, www.kusttheatertickets.be.

De twee gastheren zijn geen onbekenden. Peter Bulckaen, een allroundacteur die het grote publiek vooral kent van zijn rollen in Wittekerke en Familie, maar die de voorbije jaren ook enorm wordt gewaardeerd als komedie-acteur in diverse gezelschappen. Bij Het Prethuis is hij een vaste waarde geworden. Bezieler van Het Prethuis, auteur van komedies, acteur en met tien jaar ervaring in het revuegenre (Het Witte Paard) Jeroen Maes staat aan zijn zijde. Wanneer Peter en Jeroen samen op de planken staan in een komedie, dan is er altijd vuurwerk, met uitverkochte zalen en de nodige lachsalvo's als resultaat.Dit bracht Kusttheater Colisée op het idee om de twee samen te brengen in een zomershow. Zij staan dan ook te popelen om ook in dit genre uit te blinken. De cast wordt aangevuld met Saskia De Baere, die de voorbije twee jaar het publiek heeft doen schateren aan de kust. Vorig jaar stond ze aan de zijde van Luc Caals. Voor de zang staan Martine De Jager en Jurgen Stein op het podium. Martine was de ontdekking in de komedie Brasschaatse Huisvrouwen (met Ronn Moss). Zij zong er een nummer waar iedereen steil van achterover viel. Jurgen Stein is al jarenlang een veelgevraagde musicalacteur en dat door zijn bijzonder stemgeluid en frisse vertolkingen. Jurgen en Martine werkten in 't verleden al vaak samen, hun stemmen passen perfect bij elkaar, dat zal je zelf wel merken. Top off the bill is niemand minder dan de leadzanger van de legendarische band The Drifters, Ray Lewis. Wie kent er volgende wereldhits niet: Save the last dance for me, Under the Boardwalk, Kissin in the Back Row... Voeg daarbij nog een vierkoppige liveband van straffe vrouwelijke muzikanten. Jawel, enkel dames in de band, een prikkelend showballet en regisseur Bruno van Heystraeten die alles in goede banen leidt. Deze ingrediënten zorgen voor een onvergetelijke avond vol heerlijke humor, afgewisseld met straffe zangnummers. Deze zomershow zal de naam variété zeker waardig zijn.