Normaal lanceert de organisatie pas in januari van het nieuwe jaar de namen, maar nu besloten ze van dat eerder kenbaar te maken. Op woensdag 9 september staan Paul Bruna, Lindsay en Sam Gooris op de affiche. Op woensdag 16 september staan Paul Bruna, Vader Abraham en Sandra Kim op de affiche.

Willy Sommers en Sam Gooris zijn maar twee van de nieuwe artiesten, die in september 2020 op de affiche prijken van het Kustschlagerfestival. © FODI

Op woensdag 23 september kunnen de bezoekers genieten van een muzikaal feest met Paul Bruna, Yves Segers en Willy Sommers. De nieuwe editie 2020 van het Kustschlagerfestival wordt afgesloten op woensdag 30 september met optredens van Paul Bruna, Garry Hagger en Laura Lynn.

Info en tickets: www.kustschlagerfestival.be - contact@kustschlagerfestival.be.

(PADI)

Normaal lanceert de organisatie pas in januari van het nieuwe jaar de namen, maar nu besloten ze van dat eerder kenbaar te maken. Op woensdag 9 september staan Paul Bruna, Lindsay en Sam Gooris op de affiche. Op woensdag 16 september staan Paul Bruna, Vader Abraham en Sandra Kim op de affiche. Op woensdag 23 september kunnen de bezoekers genieten van een muzikaal feest met Paul Bruna, Yves Segers en Willy Sommers. De nieuwe editie 2020 van het Kustschlagerfestival wordt afgesloten op woensdag 30 september met optredens van Paul Bruna, Garry Hagger en Laura Lynn. (PADI)