Koen ziet het echter meer als een levenslied in de echte zin van het woord of iets wat hij nog nooit in zijn leven heeft gezongen. Enkele maanden geleden kreeg Koen de vraag van twee twintigers Frederik Cornelis en Elias Smekens of hij een nieuw nummer wou inzingen. Zijn eerste reactie was eerder afwachtend. Het duo twintigers bleef echter aandringen. Na wat heen- en weer mailen volgde er een ontmoeting. Beiden stelden het project met heel veel enthousiasme voor, waarna ze besloten met het statement dat zij de single alleen wilden maken wanneer Koen dit nummer zou inzingen. In het andere geval werd er niet geproduceerd. Het duo maakte ook een demo, die Koen enkele keren kon beluisteren. Uiteindelijk zei hij 'ja' en begon de échte productie. De single kwam net uit. Iedereen hoopt natuurlijk dat het een voltreffer wordt.

Voor Koen was het alweer anderhalf jaar geleden dat hij nog een single uitbracht. Hij doet dat enkel nog wanneer het project hem écht aanstaat en wanneer hij daardoor een uitdaging ziet om nieuwe muzikale wegen te bewandelen. '1 Leven Lang' werd geschreven door Frederik Cornelis en Elias Smekens. Het werd op hun eigen label uitgebracht weliswaar niet fysiek, alleen via diverse mediakanalen. (PADI)

Koen ziet het echter meer als een levenslied in de echte zin van het woord of iets wat hij nog nooit in zijn leven heeft gezongen. Enkele maanden geleden kreeg Koen de vraag van twee twintigers Frederik Cornelis en Elias Smekens of hij een nieuw nummer wou inzingen. Zijn eerste reactie was eerder afwachtend. Het duo twintigers bleef echter aandringen. Na wat heen- en weer mailen volgde er een ontmoeting. Beiden stelden het project met heel veel enthousiasme voor, waarna ze besloten met het statement dat zij de single alleen wilden maken wanneer Koen dit nummer zou inzingen. In het andere geval werd er niet geproduceerd. Het duo maakte ook een demo, die Koen enkele keren kon beluisteren. Uiteindelijk zei hij 'ja' en begon de échte productie. De single kwam net uit. Iedereen hoopt natuurlijk dat het een voltreffer wordt.Voor Koen was het alweer anderhalf jaar geleden dat hij nog een single uitbracht. Hij doet dat enkel nog wanneer het project hem écht aanstaat en wanneer hij daardoor een uitdaging ziet om nieuwe muzikale wegen te bewandelen. '1 Leven Lang' werd geschreven door Frederik Cornelis en Elias Smekens. Het werd op hun eigen label uitgebracht weliswaar niet fysiek, alleen via diverse mediakanalen. (PADI)