Toevallig op die dag - één keer per maand en meestal op donderdag - komen Vlaamse artiesten daar optreden. Deze keer was het Valentijn. De oproep om in het rood af te komen, werd massaal opgevolgd. Alweer was de zaal uitverkocht voor de VBRO Matinee, die iedere maand een groot succes is.

Mieke D. mocht de show openen met een ruim repertoire, zoals Comment Ca Va, Jij bent de mooiste, 1000 x belogen, Hemelsblauw, Apart gevoel, De allereerste, het wondermooie J'attendrai...Paul Bruna begon zijn show met de meezinger Vrijgezel, Delilah, Zij gelooft in mij, Kan men houden van, Malle Babbe, Als je lacht, Accordeon, Uberall, Sweet Caroline. Hij sloot af met Mooi is het leven. Ook Bandit trad op in De Kippe. Hij begon met een Tura-medley, gevolgd door Why Tell Me Why, In Dreams, Ring of Fire van Johnny Cash...Het werd een heel leuke namiddag, die ook op donderdag 7 maart wordt verdergezet met optredens van Axel Lane, Paul Bruna en Herbert Verhaeghe.

Afspraak dus voor de volgende VBRO Matinee met of zonder maaltijd in De Kippe in Merkem!

(PADI & Daniël)

Toevallig op die dag - één keer per maand en meestal op donderdag - komen Vlaamse artiesten daar optreden. Deze keer was het Valentijn. De oproep om in het rood af te komen, werd massaal opgevolgd. Alweer was de zaal uitverkocht voor de VBRO Matinee, die iedere maand een groot succes is.Mieke D. mocht de show openen met een ruim repertoire, zoals Comment Ca Va, Jij bent de mooiste, 1000 x belogen, Hemelsblauw, Apart gevoel, De allereerste, het wondermooie J'attendrai...Paul Bruna begon zijn show met de meezinger Vrijgezel, Delilah, Zij gelooft in mij, Kan men houden van, Malle Babbe, Als je lacht, Accordeon, Uberall, Sweet Caroline. Hij sloot af met Mooi is het leven. Ook Bandit trad op in De Kippe. Hij begon met een Tura-medley, gevolgd door Why Tell Me Why, In Dreams, Ring of Fire van Johnny Cash...Het werd een heel leuke namiddag, die ook op donderdag 7 maart wordt verdergezet met optredens van Axel Lane, Paul Bruna en Herbert Verhaeghe.Afspraak dus voor de volgende VBRO Matinee met of zonder maaltijd in De Kippe in Merkem!(PADI & Daniël)