Het was een tijdje stil rond Kim Dejonghe uit Ieper, maar afkomstig van Zonnebeke. De zangeres had het wat moeilijk om dingen uit haar verleden te verwerken en muziek was voor haar de beste manier om deze levenservaring een plaats te geven.

Ze schreef in die moeilijke periode 'Een leven zonder jou', een nummer waarin ze haar gevoelens de vrije loop laat. Het heeft haar geholpen om deze periode te doorstaan en met de gedachte dat het uiteindelijk met de steun van de juiste mensen wel meestal altijd weer goedkomt, wil ze dit - zonder dieper op de inhoud in te gaan - met mensen delen die er misschien ergens zichzelf in herkennen.

Al is het lang niet het eerste nummer waarvan Kim zelf tekst en muziek schrijft. Het is wel het eerste nummer dat op plaat verschijnt en misschien is dat wel de aanzet tot meer, voor de toekomst. Info : eric@pure-entertainment.be. (PADI)

Het was een tijdje stil rond Kim Dejonghe uit Ieper, maar afkomstig van Zonnebeke. De zangeres had het wat moeilijk om dingen uit haar verleden te verwerken en muziek was voor haar de beste manier om deze levenservaring een plaats te geven. Ze schreef in die moeilijke periode 'Een leven zonder jou', een nummer waarin ze haar gevoelens de vrije loop laat. Het heeft haar geholpen om deze periode te doorstaan en met de gedachte dat het uiteindelijk met de steun van de juiste mensen wel meestal altijd weer goedkomt, wil ze dit - zonder dieper op de inhoud in te gaan - met mensen delen die er misschien ergens zichzelf in herkennen.Al is het lang niet het eerste nummer waarvan Kim zelf tekst en muziek schrijft. Het is wel het eerste nummer dat op plaat verschijnt en misschien is dat wel de aanzet tot meer, voor de toekomst. Info : eric@pure-entertainment.be. (PADI)