Tijdens de Awardshow van Ketnet in het Antwerpse Sportpaleis brachten de acteurs van Ketnet Musical, samen met Campus 12, de titelsong Knock-Out. Nu is het aftellen voor Jasper, Lennart, Naomi en Nina van Campus 12, samen met 25 jonge talenten én Goele De Raedt, naar de première van zaterdag 7 maart in Plopsaland De Panne.

Bij die 25 jonge talenten zitten er ook drie West-Vlamingen : Robbe Christiaens (Hertsberge), Thomas Baart (13 - Anzegem) en Lars Rogiers (13 - Oostkamp). De rol van Liam wordt gespeeld door de vijftienjarige Robbe Christiaens. "Ik zag op Facebook een boodschap van Ketnet Musical dat je via sociale media kon inschrijven. Ik vroeg aan mijn papa of ik dat mocht doen en hij zei : doe maar. Ik vond dat leuk, schreef mij in, maar ik had nooit gedacht dat ik erdoor zou zijn. Ik deed nog nooit mee aan een auditie. Die eerste auditie viel mee. Ik was erdoor. De tweede auditie viel ook mee en ik was er weer door. Toen ik in de cast zat, werd ik helemaal gek", lacht Robbe, die in Knock-Out de rol van Liam, een stoere bokser speelt.

Robbe Christiaens uit Hertsberge speelt de rol van Liam. © FODI/Daniël

"Tijdens een zomers vakantiekamp verloor ik mijn hart aan mijn vakantieliefje Anja. Eenmaal terug thuis blijkt mijn liefje echter de dochter te zijn van Claudette, de eigenares van onze boksclub die ze dreigt te sluiten. Samen met de andere leden van de club zetten we ons in tegen de sluiting van de club."

Voor Robbe zijn het heel drukke dagen met vaak repetities. De afstand Hertsberge naar regio Antwerpen is niet dichtbij. "Er zitten nog twee andere kinderen van West-Vlaanderen in de cast. Mijn familie doet ook aan carpoolen. Ik blijf ook wel eens bij iemand van de vrienden overnachten", besluit Robbe. De Ketnet Musical Knock-Out is een coproductie tussen Ketnet en Studio 100.

Van 7 maart tot en met 24 mei in Antwerpen, Gent, Hasselt, Oostende en De Panne. Info en tickets : www.ketnetmusical.be.

Tijdens de Awardshow van Ketnet in het Antwerpse Sportpaleis brachten de acteurs van Ketnet Musical, samen met Campus 12, de titelsong Knock-Out. Nu is het aftellen voor Jasper, Lennart, Naomi en Nina van Campus 12, samen met 25 jonge talenten én Goele De Raedt, naar de première van zaterdag 7 maart in Plopsaland De Panne. Bij die 25 jonge talenten zitten er ook drie West-Vlamingen : Robbe Christiaens (Hertsberge), Thomas Baart (13 - Anzegem) en Lars Rogiers (13 - Oostkamp). De rol van Liam wordt gespeeld door de vijftienjarige Robbe Christiaens. "Ik zag op Facebook een boodschap van Ketnet Musical dat je via sociale media kon inschrijven. Ik vroeg aan mijn papa of ik dat mocht doen en hij zei : doe maar. Ik vond dat leuk, schreef mij in, maar ik had nooit gedacht dat ik erdoor zou zijn. Ik deed nog nooit mee aan een auditie. Die eerste auditie viel mee. Ik was erdoor. De tweede auditie viel ook mee en ik was er weer door. Toen ik in de cast zat, werd ik helemaal gek", lacht Robbe, die in Knock-Out de rol van Liam, een stoere bokser speelt. "Tijdens een zomers vakantiekamp verloor ik mijn hart aan mijn vakantieliefje Anja. Eenmaal terug thuis blijkt mijn liefje echter de dochter te zijn van Claudette, de eigenares van onze boksclub die ze dreigt te sluiten. Samen met de andere leden van de club zetten we ons in tegen de sluiting van de club." Voor Robbe zijn het heel drukke dagen met vaak repetities. De afstand Hertsberge naar regio Antwerpen is niet dichtbij. "Er zitten nog twee andere kinderen van West-Vlaanderen in de cast. Mijn familie doet ook aan carpoolen. Ik blijf ook wel eens bij iemand van de vrienden overnachten", besluit Robbe. De Ketnet Musical Knock-Out is een coproductie tussen Ketnet en Studio 100.