De reden? VBRO Radio schonk enkele cadeautjes weg of drie zakjes met cd's. Paul wilde dat zelf niet doen. Daarom besloot men van de objectieve zaakvoerder een blinddoek om te doen, waarna hij in de zaal werd gebracht en van de ene hoek naar de andere hoek mocht stappen, begeleid door natuurlijk Paul Bruna en Kathy. Waar hij halt hield, kreeg die persoon een geschenk aangeboden.

Drie dames mochten naar huis vertrekken met een mooi cadeau van VBRO Radio. De gelukkigen zijn Viviane Steen uit Middelkerke, Greta Deleu uit Sint-Juliaan (Langemark) en Christiane Louwagie uit Langemark. Zaakvoerder Jan mocht nog even zijn blinddoek aanhouden voor de foto. Ook Paul Bruna poseert mee.

(PADI & Daniël)

De reden? VBRO Radio schonk enkele cadeautjes weg of drie zakjes met cd's. Paul wilde dat zelf niet doen. Daarom besloot men van de objectieve zaakvoerder een blinddoek om te doen, waarna hij in de zaal werd gebracht en van de ene hoek naar de andere hoek mocht stappen, begeleid door natuurlijk Paul Bruna en Kathy. Waar hij halt hield, kreeg die persoon een geschenk aangeboden. Drie dames mochten naar huis vertrekken met een mooi cadeau van VBRO Radio. De gelukkigen zijn Viviane Steen uit Middelkerke, Greta Deleu uit Sint-Juliaan (Langemark) en Christiane Louwagie uit Langemark. Zaakvoerder Jan mocht nog even zijn blinddoek aanhouden voor de foto. Ook Paul Bruna poseert mee.(PADI & Daniël)