Eigenlijk is ze er nooit weggeweest, zeker niet als je kijkt naar haar goedgevulde agenda, de honderden miljoenen muziekstreams en YouTube-views én de wereldwijde verkoop van haar muziek doorheen de jaren, die resulteerde in meervoudig gouden en platina albums en een World Music Award (IFPI). De geliefde carrière-artieste - bekend van de dansbare hitsingles 'Ella Elle L'a', 'Désenchantée' en het kniezwengelende 'Je t'adore' - blijft de wereld verbazen en doet dat deze keer met haar nieuwe single 'Wild Eyes', die ze internationaal lanceerde. Will Knox - de man die meeschreef aan 'Gold' en het winnende songfestivalnummer 'Arcade' van Duncan Laurence en Emma Bale - zijn verantwoordelijk voor dit verleidelijke, aanstekelijk, modern en ontroerend stukje popmuziek, dat intelligent en sprankelend is in zijn melodieën.

De verbluffende zang, het prachtig sentimentele refrein én het geheel dat verpakt is met coole elektronische ritmes en effecten, geeft de song vleugels en internationaal potentieel. Kate Ryan: "De song verrast, maar past perfect in mijn repertoire. Die 'Wild Eyes' waarover ik zing, gaat over contrasten in het leven en de magie die mensen soms kwijt zijn of vergeten. Ik heb ook de balans moeten zoeken en heb die nu gevonden. Ik heb rust en stabiliteit, maar een tikkeltje 'wild' houdt mij jong."

(PADI)

Eigenlijk is ze er nooit weggeweest, zeker niet als je kijkt naar haar goedgevulde agenda, de honderden miljoenen muziekstreams en YouTube-views én de wereldwijde verkoop van haar muziek doorheen de jaren, die resulteerde in meervoudig gouden en platina albums en een World Music Award (IFPI). De geliefde carrière-artieste - bekend van de dansbare hitsingles 'Ella Elle L'a', 'Désenchantée' en het kniezwengelende 'Je t'adore' - blijft de wereld verbazen en doet dat deze keer met haar nieuwe single 'Wild Eyes', die ze internationaal lanceerde. Will Knox - de man die meeschreef aan 'Gold' en het winnende songfestivalnummer 'Arcade' van Duncan Laurence en Emma Bale - zijn verantwoordelijk voor dit verleidelijke, aanstekelijk, modern en ontroerend stukje popmuziek, dat intelligent en sprankelend is in zijn melodieën.De verbluffende zang, het prachtig sentimentele refrein én het geheel dat verpakt is met coole elektronische ritmes en effecten, geeft de song vleugels en internationaal potentieel. Kate Ryan: "De song verrast, maar past perfect in mijn repertoire. Die 'Wild Eyes' waarover ik zing, gaat over contrasten in het leven en de magie die mensen soms kwijt zijn of vergeten. Ik heb ook de balans moeten zoeken en heb die nu gevonden. Ik heb rust en stabiliteit, maar een tikkeltje 'wild' houdt mij jong."(PADI)