Net voor aanvang van de show werd Karina Vanderstraeten - geboren in Harelbeke - uit Gistel backstage begroet door de vier groepsleden van Abba Gold. Karina werkte 25 jaar in de kleuterafdeling van de Vrije Basisschool in Gistel. Bij haar pensionering ontving ze twee toegangstickets én een meet & greet van de collega's van de Vrije Basisschool in Gistel.

Abba deed nog maar mee aan het Eurovisiesongfestival en Karina was al fan van hun muziek. Ze hoort alle liedjes graag, maar haar lievelingsnummer blijft Mama Mia. In 't verleden zag ze ook al twee keren de musical Abba - Mama Mia in Kursaal Oostende, maar toch blijft ze nog altijd even enthousiast wanneer ze deze muziek hoort. Na de show vroegen we wat ze van deze Abba Gold vond. "Prachtig, terug voor herhaling vatbaar", glunderde ze.

Abba in actie. © FODI

De show zelf begon met het nummer Waterloo, waarna Abba de ene na de andere hit zong: Voulez Vous, Fernando, Knowing me, Knowing You, Bang a Boomerang, Mama Mia, Money, Money, Money, Honey, Honey, The Name of the Game, The Winner takes it all, Does Your Mother Know, Take a chance on me, Super trouper, Chiquitita, SOS, Dancing Queen, Ring, Ring, Thank you for the music, When I Kissed the Teacher, Our Last Nummer en als allerlaatste song So Long.

Vanaf de eerste minuut was er ambiance in de zaal. Het publiek was duidelijk afgekomen om zich te amuseren en dat deden ze ook. De mensen zongen mee en sprongen spontaan recht om mee te dansen. Abba Gold in Kursaal Oostende was één groot feest. Dat straalde ook af op de artiesten op het podium, die er eveneens maar niet genoeg van kregen én de bezoekers luid lieten meezingen. Abba Gold, zeker en vast voor herhaling vatbaar!

© FODI

(PADI)

Net voor aanvang van de show werd Karina Vanderstraeten - geboren in Harelbeke - uit Gistel backstage begroet door de vier groepsleden van Abba Gold. Karina werkte 25 jaar in de kleuterafdeling van de Vrije Basisschool in Gistel. Bij haar pensionering ontving ze twee toegangstickets én een meet & greet van de collega's van de Vrije Basisschool in Gistel.Abba deed nog maar mee aan het Eurovisiesongfestival en Karina was al fan van hun muziek. Ze hoort alle liedjes graag, maar haar lievelingsnummer blijft Mama Mia. In 't verleden zag ze ook al twee keren de musical Abba - Mama Mia in Kursaal Oostende, maar toch blijft ze nog altijd even enthousiast wanneer ze deze muziek hoort. Na de show vroegen we wat ze van deze Abba Gold vond. "Prachtig, terug voor herhaling vatbaar", glunderde ze.De show zelf begon met het nummer Waterloo, waarna Abba de ene na de andere hit zong: Voulez Vous, Fernando, Knowing me, Knowing You, Bang a Boomerang, Mama Mia, Money, Money, Money, Honey, Honey, The Name of the Game, The Winner takes it all, Does Your Mother Know, Take a chance on me, Super trouper, Chiquitita, SOS, Dancing Queen, Ring, Ring, Thank you for the music, When I Kissed the Teacher, Our Last Nummer en als allerlaatste song So Long.Vanaf de eerste minuut was er ambiance in de zaal. Het publiek was duidelijk afgekomen om zich te amuseren en dat deden ze ook. De mensen zongen mee en sprongen spontaan recht om mee te dansen. Abba Gold in Kursaal Oostende was één groot feest. Dat straalde ook af op de artiesten op het podium, die er eveneens maar niet genoeg van kregen én de bezoekers luid lieten meezingen. Abba Gold, zeker en vast voor herhaling vatbaar!(PADI)