Marthe, Hanne en Klaasje waren te zien op de rode loper van De Eregalerij in Kursaal Oostende. Op het podium brachten ze een muzikaal eerbetoon aan de K3-tekstschrijvers Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gilles, die werden opgenomen in de galerij een Leven vol Muziek. De meisjes vertelden dat hun focus vooral ligt op de gloednieuwe show '20 jaar K3'.

"Mooi dat tekstschrijvers ook eens applaus krijgen"

"De nieuwe show komt dichtbij. We zitten volop in de repetities. We willen hier op de Eregalerij een medley brengen voor Miguel, Alain en Peter, maar in ons achterhoofd zitten we constant te denken aan de repetities van onze nieuwe show. Ik hoop dat het goed komt en dat we plots geen andere medley brengen", lacht Hanne. "Als we ons vergissen, dan moet iedereen ons vergeven. We denken steeds aan de nieuwe show." Klaasje vult aan : "Het komt wel goed. Het is intussen de vierde nieuwe show die we aanleren. Het is altijd een beetje stressen, maar uiteindelijk valt alles altijd in de plooi."

Hopen Klaasje, Hanne en Marthe om ooit opgenomen te worden opgenomen in De Eregalerij? "Het voelt al een beetje alsof we opgenomen worden", vinden ze. "Aangezien onze tekstschrijvers worden geëerd, wij dus ook een beetje. Wij staan met K3 veel op het podium, wij krijgen applaus, lopen met de credits weg... Terwijl het zij zijn die de muziek maken en de teksten schrijven. Het is mooi dat zij ook eens applaus krijgen."

"Nog veel voorbereiding, maar alles komt goed"

Hanne: "Weet je, ik sta hier nu wel met weinig stress", vertelt Hanne. "Normaal zijn we voor een optreden altijd heel gefocust. Nu voel ik mij rustig, omdat we het gewoon zijn om met hen samen te werken. Ik vind het tof dat we hen straks met een liedje op het podium mogen bedanken voor al hun inzet en werk."

K3 kijkt uit naar hun nieuwe show, met de première op zaterdag 6 april. De show '20 jaar K3' loopt tot en met zondag 21 april in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. "Het wordt een show met veel dans. We moeten nog veel voorbereiden en de show is al over twee weken... Maar zoals altijd komt alles goed", besluit Hanne.

(PADI)

Info : www.studio100.com.

Marthe, Hanne en Klaasje waren te zien op de rode loper van De Eregalerij in Kursaal Oostende. Op het podium brachten ze een muzikaal eerbetoon aan de K3-tekstschrijvers Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gilles, die werden opgenomen in de galerij een Leven vol Muziek. De meisjes vertelden dat hun focus vooral ligt op de gloednieuwe show '20 jaar K3'."De nieuwe show komt dichtbij. We zitten volop in de repetities. We willen hier op de Eregalerij een medley brengen voor Miguel, Alain en Peter, maar in ons achterhoofd zitten we constant te denken aan de repetities van onze nieuwe show. Ik hoop dat het goed komt en dat we plots geen andere medley brengen", lacht Hanne. "Als we ons vergissen, dan moet iedereen ons vergeven. We denken steeds aan de nieuwe show." Klaasje vult aan : "Het komt wel goed. Het is intussen de vierde nieuwe show die we aanleren. Het is altijd een beetje stressen, maar uiteindelijk valt alles altijd in de plooi."Hopen Klaasje, Hanne en Marthe om ooit opgenomen te worden opgenomen in De Eregalerij? "Het voelt al een beetje alsof we opgenomen worden", vinden ze. "Aangezien onze tekstschrijvers worden geëerd, wij dus ook een beetje. Wij staan met K3 veel op het podium, wij krijgen applaus, lopen met de credits weg... Terwijl het zij zijn die de muziek maken en de teksten schrijven. Het is mooi dat zij ook eens applaus krijgen." Hanne: "Weet je, ik sta hier nu wel met weinig stress", vertelt Hanne. "Normaal zijn we voor een optreden altijd heel gefocust. Nu voel ik mij rustig, omdat we het gewoon zijn om met hen samen te werken. Ik vind het tof dat we hen straks met een liedje op het podium mogen bedanken voor al hun inzet en werk."K3 kijkt uit naar hun nieuwe show, met de première op zaterdag 6 april. De show '20 jaar K3' loopt tot en met zondag 21 april in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. "Het wordt een show met veel dans. We moeten nog veel voorbereiden en de show is al over twee weken... Maar zoals altijd komt alles goed", besluit Hanne.(PADI)Info : www.studio100.com.