Maakte K3 al een moeilijke show mee ? "De moeilijkste was de dag van de première toen onze ouders op de ochtend- en middagshow waren. Dat was heel spannend. Eén dag later hadden we al minder stress", zegt het trio. En wat is het moeilijkste moment in de show ? Klaasje : "Ik vind de tussenstukken het moeilijkste. Je moet goed gefocust zijn. Maak je daar één foutje, zet je daar één pasje verkeerd, dan ben je mis en moet je van alles doen om het weer goed te maken.". Marthe : "Ik heb hoogtevrees en dan telkens die 'lift'. We moesten dat blijven repeteren. Je moet immers vertrouwen hebben in je danspartner dat die je toch niet laat vallen. Je moet rustig blijven. 't Is wel super coole wanneer het publiek dat kan zien." Hanne : "Het moeilijkste ? De choreografie. Vijf, zes, zeven, acht pasjes naar links, dan weer naar rechts, dan opkijken, blijven glimlachen, enz. Tijdens iedere show zit er zoveel in mijn hoofd, maar ik geniet én blijf genieten."

K3 zingt en danst op een heel imposant podium. Is dat even aanpassen ? Hanne : "Je hebt meer ruimte, je zet meer passen. Als wij stappentellers zouden hebben, dan zouden wij nogal wat kilometers op één dag afleggen. Ik vind het moeilijk om naar iedereen een blik te werpen. De tribunes zijn heel hoog en de mensen zitten ook heel hoog. En telkens zoveel mensen." Klaasje : "Staan wij met drie in 't midden, dan is het niet gemakkelijk om ook de zijkanten te zien. Gelukkig komt het decor op 't einde samen en dan zien we wel iedereen, wanneer we op onze grote taart hebben plaatsgenomen." Helaas staan er maar weinig kindjes recht op de tribune om mee te dansen. "Wij hebben het uitgetest. De kindjes mogen en kunnen wel rechtstaan en meedoen. Misschien moeten we dat nog even duidelijk zeggen. Het geluid is ook heel goed wegens die kwalitatieve oortjes. Het publiek hoort ons heel goed." Zondag sluit K3 de feestelijke show af in Vlaanderen. In augustus trekken ze met dezelfde show naar Nederland. Ze beginnen in Den Haag.

(PADI)

Maakte K3 al een moeilijke show mee ? "De moeilijkste was de dag van de première toen onze ouders op de ochtend- en middagshow waren. Dat was heel spannend. Eén dag later hadden we al minder stress", zegt het trio. En wat is het moeilijkste moment in de show ? Klaasje : "Ik vind de tussenstukken het moeilijkste. Je moet goed gefocust zijn. Maak je daar één foutje, zet je daar één pasje verkeerd, dan ben je mis en moet je van alles doen om het weer goed te maken.". Marthe : "Ik heb hoogtevrees en dan telkens die 'lift'. We moesten dat blijven repeteren. Je moet immers vertrouwen hebben in je danspartner dat die je toch niet laat vallen. Je moet rustig blijven. 't Is wel super coole wanneer het publiek dat kan zien." Hanne : "Het moeilijkste ? De choreografie. Vijf, zes, zeven, acht pasjes naar links, dan weer naar rechts, dan opkijken, blijven glimlachen, enz. Tijdens iedere show zit er zoveel in mijn hoofd, maar ik geniet én blijf genieten."K3 zingt en danst op een heel imposant podium. Is dat even aanpassen ? Hanne : "Je hebt meer ruimte, je zet meer passen. Als wij stappentellers zouden hebben, dan zouden wij nogal wat kilometers op één dag afleggen. Ik vind het moeilijk om naar iedereen een blik te werpen. De tribunes zijn heel hoog en de mensen zitten ook heel hoog. En telkens zoveel mensen." Klaasje : "Staan wij met drie in 't midden, dan is het niet gemakkelijk om ook de zijkanten te zien. Gelukkig komt het decor op 't einde samen en dan zien we wel iedereen, wanneer we op onze grote taart hebben plaatsgenomen." Helaas staan er maar weinig kindjes recht op de tribune om mee te dansen. "Wij hebben het uitgetest. De kindjes mogen en kunnen wel rechtstaan en meedoen. Misschien moeten we dat nog even duidelijk zeggen. Het geluid is ook heel goed wegens die kwalitatieve oortjes. Het publiek hoort ons heel goed." Zondag sluit K3 de feestelijke show af in Vlaanderen. In augustus trekken ze met dezelfde show naar Nederland. Ze beginnen in Den Haag.(PADI)