Hanne, Klaasje en Marthe kregen bij Studio 100 in Schelle een bijzondere Award voor de verkoop van maar liefst 500.000 cd's van hun albums 10.000 luchtballonnen, Ushuaia, Love Cruise en Roller Disco. Al drie jaar staan ze samen op het podium en ze zijn niet van plan van daarmee te stoppen. Vanaf 6 april 2019 brengen ze hun nieuwe theatershow in het Studio Pop-Up Theater in Puurs.

Hanne, Klaasje en Marthe zijn in de wolken: 500.000 cd's in drie jaar tijd.. "Het duizelt een beetje voor onze ogen. We zijn waanzinnig blij met deze blijk van waardering van al onze trouwe fans. Hopelijk genieten ze met volle teugen van onze nieuwe cd Roller Disco" zegt het trio. Op de nieuwe cd staan er twaalf aanstekelijke nummers, waarvan sommige al bekend zijn dankzij het tv-programma K3 Roller Disco, de eerste fictiereeks met Hanne, Marthe en Klaasje. De reeks is sinds 31 oktober op antenne in Vlaanderen op VTMKIDS en wordt wekelijks uitgezonden om 13.35 uur. In deze reeks hoor je de liedjes Whoppa, Mooier dan je denkt, Leve de cowboys, Luka Luna en natuurlijk Roller Disco als begingeneriek. Whoppa, Luka Luna en Roller Disco kwamen al uit als single. Op de cd Roller Disco staan ook deze nummers : Wie wordt straks m'n liefje, La la later, Hey Mister Deejay, Muziek, Bambolaya, Liefde geeft je vleugels, De tafel van K3. De fans worden extra verwend, want er zit bij de cd als bonus een exclusieve dvd van de recente K3-show.

Nog goed nieuws voor K3-fanaten. In 2019 bestaat K3 20 jaar en dat vieren ze met een grote, extra speciale verjaardagshow. Het belooft een spectaculaire voorstelling te worden vol verrassingen. Iedereen zal luid kunnen meezingen en dansen. De nieuwe show van K3 is vanaf 6 april 2019 exclusief te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Tijdens de officiële voorstelling waren er ook bekende Vlamingen en winnaars aanwezig. Twee van deze winnaars waren Sandy Pairoux uit Bissegem en Emily Hosten uit Nieuwpoort, die graag even voor onze lens poseerden in het decor waar de reeks wordt opgenomen.

(PADI - Foto':s FODI)

Hanne, Klaasje en Marthe kregen bij Studio 100 in Schelle een bijzondere Award voor de verkoop van maar liefst 500.000 cd's van hun albums 10.000 luchtballonnen, Ushuaia, Love Cruise en Roller Disco. Al drie jaar staan ze samen op het podium en ze zijn niet van plan van daarmee te stoppen. Vanaf 6 april 2019 brengen ze hun nieuwe theatershow in het Studio Pop-Up Theater in Puurs.Hanne, Klaasje en Marthe zijn in de wolken: 500.000 cd's in drie jaar tijd.. "Het duizelt een beetje voor onze ogen. We zijn waanzinnig blij met deze blijk van waardering van al onze trouwe fans. Hopelijk genieten ze met volle teugen van onze nieuwe cd Roller Disco" zegt het trio. Op de nieuwe cd staan er twaalf aanstekelijke nummers, waarvan sommige al bekend zijn dankzij het tv-programma K3 Roller Disco, de eerste fictiereeks met Hanne, Marthe en Klaasje. De reeks is sinds 31 oktober op antenne in Vlaanderen op VTMKIDS en wordt wekelijks uitgezonden om 13.35 uur. In deze reeks hoor je de liedjes Whoppa, Mooier dan je denkt, Leve de cowboys, Luka Luna en natuurlijk Roller Disco als begingeneriek. Whoppa, Luka Luna en Roller Disco kwamen al uit als single. Op de cd Roller Disco staan ook deze nummers : Wie wordt straks m'n liefje, La la later, Hey Mister Deejay, Muziek, Bambolaya, Liefde geeft je vleugels, De tafel van K3. De fans worden extra verwend, want er zit bij de cd als bonus een exclusieve dvd van de recente K3-show.Nog goed nieuws voor K3-fanaten. In 2019 bestaat K3 20 jaar en dat vieren ze met een grote, extra speciale verjaardagshow. Het belooft een spectaculaire voorstelling te worden vol verrassingen. Iedereen zal luid kunnen meezingen en dansen. De nieuwe show van K3 is vanaf 6 april 2019 exclusief te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.Tijdens de officiële voorstelling waren er ook bekende Vlamingen en winnaars aanwezig. Twee van deze winnaars waren Sandy Pairoux uit Bissegem en Emily Hosten uit Nieuwpoort, die graag even voor onze lens poseerden in het decor waar de reeks wordt opgenomen.(PADI - Foto':s FODI)