Het is terug een nummer in het Frans geworden, maar dit keer schreef Ella Luna het nummer niet zelf zoals de vorige single 'Toi et moi'. 'John Terra stelde zelf voor om een nummer voor mij te schrijven. Ik vond dat een hele eer want John is een meester in zijn vak. Ik was meteen weg van L'étranger door het aanstekelijke ritme en een melodie die constant in m'n hoofd bleef hangen. Veronique Loiselet tekende voor de tekst, m'n vaste producer Patrick Hamilton voor het arrangement en productie'.

L'étranger is de vierde single voor Ella luna. In 2019 waren haar singles goed voor zo'n half miljoen streams op Spotify. Tegen de zomer van 2020 wil ze terug op het podium staan. Ze is zeker niet aan haar proefstuk toe, want in een vorige carrière stond ze met o.a. Roch Voisine, Marc Lavoine en vele andere op de Franse podia. In België toerde ze een aantal maanden met Will Tura.

(PADI)

Bekijk hier de clip : https://www.youtube.com/watch?v=m1SrWdcHLPU

Voor meer info kan je terecht op de facebookpagina van Ella Luna

(https://www.facebook.com/Ella-Luna-370444516793724/)

of Instagram (https://www.instagram.com/ellalunamusic/). Info of boekingen : info@the-globe.be.

Het is terug een nummer in het Frans geworden, maar dit keer schreef Ella Luna het nummer niet zelf zoals de vorige single 'Toi et moi'. 'John Terra stelde zelf voor om een nummer voor mij te schrijven. Ik vond dat een hele eer want John is een meester in zijn vak. Ik was meteen weg van L'étranger door het aanstekelijke ritme en een melodie die constant in m'n hoofd bleef hangen. Veronique Loiselet tekende voor de tekst, m'n vaste producer Patrick Hamilton voor het arrangement en productie'. L'étranger is de vierde single voor Ella luna. In 2019 waren haar singles goed voor zo'n half miljoen streams op Spotify. Tegen de zomer van 2020 wil ze terug op het podium staan. Ze is zeker niet aan haar proefstuk toe, want in een vorige carrière stond ze met o.a. Roch Voisine, Marc Lavoine en vele andere op de Franse podia. In België toerde ze een aantal maanden met Will Tura. (PADI)Bekijk hier de clip : https://www.youtube.com/watch?v=m1SrWdcHLPU Voor meer info kan je terecht op de facebookpagina van Ella Luna(https://www.facebook.com/Ella-Luna-370444516793724/)of Instagram (https://www.instagram.com/ellalunamusic/). Info of boekingen : info@the-globe.be.