Jo Vally zingt ‘Zomer in mijn straat’ op tuinconcerten in zijn straat in Wolvertem/Meise

Vanaf 25 juli zingt Jo Vally 'Zomer in mijn straat' in de tuin van zijn managementskantoor in Wolvertem/Meise. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Vanaf zaterdag 25 juli ben je welkom op de tuinconcerten ‘Zomer in mijn straat’ in de tuin van het managementskantoor van Jo Vally in Wolvertem/Meise. Je kan kiezen uit twee verschillende formules.

De vakantie is volop aan de gang. Veel mensen gaan dit jaar vakantie beleven in eigen land. “Zo hadden wij de inspiratie om de tuin van ons managementskantoor om te bouwen tot een tropisch paradijs. Wij als artiest en muzikanten willen jullie een avond of namiddag bezorgen vol live muziek, sfeer en amusement alsof we ergens in een tropische bar zitten aan de Costa del Sol”, zegt Jo Vally. “Onze tuin is niet de allergrootste maar wel de meest exotische van de straat. Wij bieden onze gasten een gezellige tafel aan, die iedereen zelf kan beheren volgens eigen budget. Maar dat het een fijne namiddag of avond wordt daar staan we voor garant.” Jo Vally zal live met zijn orkest het publiek verrassen met zomerse melodieën en ook met zijn talrijke hits. De gasten worden ontvangen door een charmante hostess die de plaatsen zal aanduiden.

De tuinconcerten vinden plaats op zaterdag 25 juli (19 uur), zondag 26 juli (15 uur), zaterdag 8 augustus (19 uur), zondag 9 augustus (15 uur), zaterdag 15 augustus (19 uur), zondag 16 augustus (15 uur), zaterdag 22 augustus (19 uur), zondag 23 augustus (15 uur), zaterdag 29 augustus (19 uur) en zondag 30 augustus (15 uur). Men zorgt voor verschillende soorten frisdranken en alcoholische drunken tegen betaling. Cashgeld wordt niet aangenomen. Men is verplicht om met een bankkaart te betalen. Je kan kiezen uit twee formules : tickets aan 30 euro, plaatsen in partytentjes, concertticket, welkomsdrankje, kleine versnapering. VIP-arrangement aan 70 euro, plaatsing in partytentjes : concertticket, welkomsdrankje, fles champagne voor twee personen, tapas à volonté, dessertbordje met koffie of drankje naar believen. Door corona worden er maar 60 personen per optreden toegelaten. Reserveer één of meerder data op jvm.bvba@telenet.be. Laat ook weten met welke personen je wilt samen zitten of je eigen bubbel. Na ontvangst van de mail wordt er een bevestiging verzonden, waarna een storting moet volgen op rekeningnummer BE90 7370 4749 9832 op naam van V.M.P bvba – 1861 Wolvertem. Plaats van afspraak : Jan Hammeneckerstraat 28, 1861 Wolvertem-Westrode. (PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier