In het najaar hoopt Het Prethuis nog steeds te kunnen toeren met 'Weekendje Bouillon'. Mocht dit door de maatregelen toch niet lukken, dan is de kans groot dat Jeroen met 'De Contactspeurder !'gaat toeren in Vlaanderen.

'De Contactspeurder' is een komische voorstelling rond een actueel thema. De voorstelling duurt 75 minuten, zonder pauze, en zit boordevol misverstanden en verrassende wendingen. Ideaal om eens te ontspannen na de lockdown. Het verhaal : Raf heeft sinds kort een nieuwe baan. Hij maakt deel uit van het contactonderzoeksteam van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Hij moet mensen telefonisch benaderen om hun recente contacten op te vragen. Dit blijkt echter niet zo simpel. Heel wat mensen zijn niet onmiddellijk bereid hieraan mee te werken. Ofwel vinden ze voorlopig de tijd niet en vragen om een ander moment terug te bellen om vervolgens nooit meer op te nemen. Ook een hardhorige dame passeert de revue, wat de opdracht er niet makkelijker op maakt. Raf krijgt uiteindelijk toch iemand aan de lijn die wil meewerken, maar dat mondt dan weer uit in een verrassing van formaat waar hij toch even niet goed van is. (PADI)

Verdere info op www.prethuis.be of opwww.fakkeltheater.be.

In het najaar hoopt Het Prethuis nog steeds te kunnen toeren met 'Weekendje Bouillon'. Mocht dit door de maatregelen toch niet lukken, dan is de kans groot dat Jeroen met 'De Contactspeurder !'gaat toeren in Vlaanderen. 'De Contactspeurder' is een komische voorstelling rond een actueel thema. De voorstelling duurt 75 minuten, zonder pauze, en zit boordevol misverstanden en verrassende wendingen. Ideaal om eens te ontspannen na de lockdown. Het verhaal : Raf heeft sinds kort een nieuwe baan. Hij maakt deel uit van het contactonderzoeksteam van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Hij moet mensen telefonisch benaderen om hun recente contacten op te vragen. Dit blijkt echter niet zo simpel. Heel wat mensen zijn niet onmiddellijk bereid hieraan mee te werken. Ofwel vinden ze voorlopig de tijd niet en vragen om een ander moment terug te bellen om vervolgens nooit meer op te nemen. Ook een hardhorige dame passeert de revue, wat de opdracht er niet makkelijker op maakt. Raf krijgt uiteindelijk toch iemand aan de lijn die wil meewerken, maar dat mondt dan weer uit in een verrassing van formaat waar hij toch even niet goed van is. (PADI)Verdere info op www.prethuis.be of opwww.fakkeltheater.be.