Roodkapje, de Musical is nog maar achter de rug of hij mag zich al terug klaar maken voor een volgende productie, die pas eind september/begin oktober 2019 te zien zal zijn in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Jeroen speelt dan mee in de musical Charlie Brown in een regie van Jos Dom en voor het productiehuis 't Groen Gras. In de cast staan er nog bekende namen, waaronder Mark Tijsmans (die daarmee zijn terugkeer maakt op het podium), Wout Verstappen (ex-Ghost Rockers), Reuben De Boel, Sarah Kefi en Phaedra Segers. De cast gaf al het startschot voor deze productie tijdens de scriptlezing met bijhorende taart.

Charlie Brown vertelt het verhaal van een doodgewone dag uit het doodgewone leven van een doodgewoon jongetje. Van de mistige, voorzichtige maar uiterst veelbelovende ochtend tot de confronterende en uiteindelijk alles alweer relativerende avond. Met veel hoogtes, maar - helaas - al net zo veel laagtes. Met wild, uitbundig optimisme maar ook afgrijselijke, adembeklemmende wanhoop. Met kleine liefdeskriebeltjes maar ook verterende gevoelens van haat en wraakzucht. Met dromerige verlangens en dan toch telkens weer het deksel op de neus.

Kortom, het leven zoals het is. Het leven van Charlie Brown en zijn vriendjes Linus, Schroeder, Lucy, Sally... En o, ja... Snoopy - je weet wel, die rare hond met zijn multiple personality syndroom - die is natuurlijk ook van de partij.

(PADI)

Speeldata: vanaf vrijdag 20 september tot zondag 6 oktober. Alle data en tickets via https://fakkeltheater.be/ of 070 246 036.

Roodkapje, de Musical is nog maar achter de rug of hij mag zich al terug klaar maken voor een volgende productie, die pas eind september/begin oktober 2019 te zien zal zijn in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Jeroen speelt dan mee in de musical Charlie Brown in een regie van Jos Dom en voor het productiehuis 't Groen Gras. In de cast staan er nog bekende namen, waaronder Mark Tijsmans (die daarmee zijn terugkeer maakt op het podium), Wout Verstappen (ex-Ghost Rockers), Reuben De Boel, Sarah Kefi en Phaedra Segers. De cast gaf al het startschot voor deze productie tijdens de scriptlezing met bijhorende taart.Charlie Brown vertelt het verhaal van een doodgewone dag uit het doodgewone leven van een doodgewoon jongetje. Van de mistige, voorzichtige maar uiterst veelbelovende ochtend tot de confronterende en uiteindelijk alles alweer relativerende avond. Met veel hoogtes, maar - helaas - al net zo veel laagtes. Met wild, uitbundig optimisme maar ook afgrijselijke, adembeklemmende wanhoop. Met kleine liefdeskriebeltjes maar ook verterende gevoelens van haat en wraakzucht. Met dromerige verlangens en dan toch telkens weer het deksel op de neus.Kortom, het leven zoals het is. Het leven van Charlie Brown en zijn vriendjes Linus, Schroeder, Lucy, Sally... En o, ja... Snoopy - je weet wel, die rare hond met zijn multiple personality syndroom - die is natuurlijk ook van de partij.(PADI)