"Ik ben zo dankbaar dat mensen in mijn muziek en mijn muzikale toekomst geloven. Dat een organisatie als House of Entertainment mij nu ook al die kans geeft om voor een groot publiek van vooral veel toeristen aan onze Belgische kust te tonen wat ik in mijn mars heb. Ik zal de organisatie én ook het publiek zeker niet beschamen", glimlacht Jérémie tussen twee examens door. De Deerlijkse zanger zal op hetzelfde podium staan, waarop ook Filip D'Haeze, De Romeo's en Lindsay zullen optreden.

Tradities zijn er inderdaad om in ere gehouden te worden en voor het zoveelste jaar op rij rolt House of Entertainment zo'n podiumwagen uit en trekt het allround entertainmentbedrijf deze zomer weer naar onze Belgische kust met Feest op de Dijk. "Dankzij onze trouwe sponsoren en partners bieden we het publiek tussen 10 juli en 14 augustus tien mooie avonden gratis topentertainment aan. In Wenduine, Mariakerke, Westende, Middelkerke, Bredene en Nieuwpoort verwelkomt onze zanger-prestentator Filip D'Haeze zijn collega-artiesten Lindsay en De Romeo's. Het mooie van onze formule is dat we de muziek combineren met leuke spelletjes, waardoor het publiek kans maakt om met toffe prijzen naar huis te gaan, want er valt heel wat te winnen. Feest op de Dijk is een jaarlijkse afspraak voor wie het kent. Wie nog nooit is langskomen, moet daar deze zomer zeker werk van maken."

Deerlijk telt niet alleen zanger Niels Destadsbader, maar ook zanger Jérémie Vrielynck die langzaam bouwt aan zijn muzikale toekomst. © FODI

Laat de zomer maar beginnen en als het kan mag er dit jaar evenveel zon zijn zoals vorig jaar, want dan wordt Feest op de Dijk weer een voltreffer. Wenduine, Mariakerke, Westende, Middelkerke, Bredene en Nieuwpoort zijn de badsteden, waar je moet zijn voor tien onvergetelijke avonden. "In de vroege vooravond - wanneer iedereen terug is van het strand, gebruind en opgefrist - start ons gratis programma. Gastheer en presentator Filip D'Haeze combineert de spelletjes en aankondigingen met een optreden. Wie Filip kent, weet dat hij zich altijd 100% smijt en gaat voor een topconcert. Datzelfde is ook van toepassing voor Lindsay.

Altijd fijn wanneer je haar meezingers inzet. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, Ik lig nog steeds van jou te dromen en nieuw werk dat ze exclusief voorstelt op Feest op de Dijk, want Lindsay brengt deze zomer een nieuwe cd uit. Met De Romeo's weet je dat er ambiance is. Chris, Gunther en Davy rijden bijna blindelings naar onze bestemmingen en zorgen met hun meezingers Viva De Romeo's, We gaan weer feesten, enz. voor een feestje. Dankzij onze sponsors en mediapartners is Feest op de Dijk opnieuw een gratis gebeuren, waar je geniet van de muziek, meespeelt met toffe spelletjes, waardoor je met wat geluk naar huis gaat met een toffe prijs", zegt Kris Bloemen van House of Entertainment.

Ook De Romeo's zijn van de partij. © FODI

Feest op de Dijk met o.a. Jérémie Vrielynck, Lindsay, Filip D'Haeze en De Romeo's vindt plaats in Middelkerke (10 juli - 6 augustus), Mariakerke (15 juli - 14 augustus), Bredene (16 juli - 12 augustus), Wenduine (17 juli - 7 augustus), Westende (24 juli) en Nieuwpoort (31 juli).

(PADI)

"Ik ben zo dankbaar dat mensen in mijn muziek en mijn muzikale toekomst geloven. Dat een organisatie als House of Entertainment mij nu ook al die kans geeft om voor een groot publiek van vooral veel toeristen aan onze Belgische kust te tonen wat ik in mijn mars heb. Ik zal de organisatie én ook het publiek zeker niet beschamen", glimlacht Jérémie tussen twee examens door. De Deerlijkse zanger zal op hetzelfde podium staan, waarop ook Filip D'Haeze, De Romeo's en Lindsay zullen optreden.Tradities zijn er inderdaad om in ere gehouden te worden en voor het zoveelste jaar op rij rolt House of Entertainment zo'n podiumwagen uit en trekt het allround entertainmentbedrijf deze zomer weer naar onze Belgische kust met Feest op de Dijk. "Dankzij onze trouwe sponsoren en partners bieden we het publiek tussen 10 juli en 14 augustus tien mooie avonden gratis topentertainment aan. In Wenduine, Mariakerke, Westende, Middelkerke, Bredene en Nieuwpoort verwelkomt onze zanger-prestentator Filip D'Haeze zijn collega-artiesten Lindsay en De Romeo's. Het mooie van onze formule is dat we de muziek combineren met leuke spelletjes, waardoor het publiek kans maakt om met toffe prijzen naar huis te gaan, want er valt heel wat te winnen. Feest op de Dijk is een jaarlijkse afspraak voor wie het kent. Wie nog nooit is langskomen, moet daar deze zomer zeker werk van maken."Laat de zomer maar beginnen en als het kan mag er dit jaar evenveel zon zijn zoals vorig jaar, want dan wordt Feest op de Dijk weer een voltreffer. Wenduine, Mariakerke, Westende, Middelkerke, Bredene en Nieuwpoort zijn de badsteden, waar je moet zijn voor tien onvergetelijke avonden. "In de vroege vooravond - wanneer iedereen terug is van het strand, gebruind en opgefrist - start ons gratis programma. Gastheer en presentator Filip D'Haeze combineert de spelletjes en aankondigingen met een optreden. Wie Filip kent, weet dat hij zich altijd 100% smijt en gaat voor een topconcert. Datzelfde is ook van toepassing voor Lindsay.Altijd fijn wanneer je haar meezingers inzet. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, Ik lig nog steeds van jou te dromen en nieuw werk dat ze exclusief voorstelt op Feest op de Dijk, want Lindsay brengt deze zomer een nieuwe cd uit. Met De Romeo's weet je dat er ambiance is. Chris, Gunther en Davy rijden bijna blindelings naar onze bestemmingen en zorgen met hun meezingers Viva De Romeo's, We gaan weer feesten, enz. voor een feestje. Dankzij onze sponsors en mediapartners is Feest op de Dijk opnieuw een gratis gebeuren, waar je geniet van de muziek, meespeelt met toffe spelletjes, waardoor je met wat geluk naar huis gaat met een toffe prijs", zegt Kris Bloemen van House of Entertainment. (PADI)