Met zijn vorige single Mezelf zijnlegde de Jérémie zijn ziel bloot en rekende hij af met het verleden. De creatieve jongeman die het vorig seizoen nog tot in de liveshows van The Voice van Vlaanderen (VTM) schopte, vertolkte als jonge tiener een hoofdrol in de Ketnetmusical en serie Kadanza en in de spektakel-musical 14-18.

Mooie kansen en prachtige ervaringen, maar de keerzijde van de medaille was dat Jérémie te maken kreeg met pestgedrag en jaloezie. Deze zaken lieten een enorme indruk na op hem, maar hij wist zich te herpakken en schreef de negatieve ervaringen van zich af in het aangrijpende nummer Mezelf zijn.

Ogen gericht op de toekomst

Jérémie bracht zijn nieuwe single op het podium van Ment TV., FODI
Jérémie bracht zijn nieuwe single op het podium van Ment TV. © FODI

De blik van Jérémie staat nu alleen nog maar op de toekomst gericht en met zijn nieuwe single Julie heeft hij daar alvast een heerlijke, positieve soundtrack bij. Jérémie en zijn vaste producer Bart Claus kropen opnieuw in de pen voor een eigen, nieuwe Nederlandstalige productie.Het resultaat is een swingende, uptempo popsong met een zéér hoge hitfactor. De hitlijsten zijn gewaarschuwd! "Ik ben heel tevreden met Julie", zegt Jérémie Vrielynck. "Ik had Mezelf zijn nodig om wat zaken af te kunnen sluiten, maar nu kijk ik positief uit naar al wat de toekomst mij brengt. Dat moest ook in mijn nieuwe single vervat zitten en ik denk dat we daar wel in geslaagd zijn. Met Mezelf zijn heb ik enkele weken in de hitlijsten mogen staan, maar ik hoop natuurlijk dat Julie het nog beter gaat doen. Mensen rondom mij die het nummer al hoorden, zeggen allemaal dat het een groot hitpotentieel heeft, dus ik ben erg benieuwd of het grote publiek daar ook zo over denkt", besluit Jérémie.

(PADI)

Jérémie in Plopsa Theater in De Panne, samen met zijn ouders Chris en Nathalie Vrielynck-Pattijn uit Deerlijk en zijn grootouders Johny en Anita Pattijn-Lavaert uit Deerlijk., FODI
Jérémie in Plopsa Theater in De Panne, samen met zijn ouders Chris en Nathalie Vrielynck-Pattijn uit Deerlijk en zijn grootouders Johny en Anita Pattijn-Lavaert uit Deerlijk. © FODI
De nieuwe hoes van zijn single., GF
De nieuwe hoes van zijn single. © GF
Met zijn vorige single Mezelf zijnlegde de Jérémie zijn ziel bloot en rekende hij af met het verleden. De creatieve jongeman die het vorig seizoen nog tot in de liveshows van The Voice van Vlaanderen (VTM) schopte, vertolkte als jonge tiener een hoofdrol in de Ketnetmusical en serie Kadanza en in de spektakel-musical 14-18.Mooie kansen en prachtige ervaringen, maar de keerzijde van de medaille was dat Jérémie te maken kreeg met pestgedrag en jaloezie. Deze zaken lieten een enorme indruk na op hem, maar hij wist zich te herpakken en schreef de negatieve ervaringen van zich af in het aangrijpende nummer Mezelf zijn.De blik van Jérémie staat nu alleen nog maar op de toekomst gericht en met zijn nieuwe single Julie heeft hij daar alvast een heerlijke, positieve soundtrack bij. Jérémie en zijn vaste producer Bart Claus kropen opnieuw in de pen voor een eigen, nieuwe Nederlandstalige productie.Het resultaat is een swingende, uptempo popsong met een zéér hoge hitfactor. De hitlijsten zijn gewaarschuwd! "Ik ben heel tevreden met Julie", zegt Jérémie Vrielynck. "Ik had Mezelf zijn nodig om wat zaken af te kunnen sluiten, maar nu kijk ik positief uit naar al wat de toekomst mij brengt. Dat moest ook in mijn nieuwe single vervat zitten en ik denk dat we daar wel in geslaagd zijn. Met Mezelf zijn heb ik enkele weken in de hitlijsten mogen staan, maar ik hoop natuurlijk dat Julie het nog beter gaat doen. Mensen rondom mij die het nummer al hoorden, zeggen allemaal dat het een groot hitpotentieel heeft, dus ik ben erg benieuwd of het grote publiek daar ook zo over denkt", besluit Jérémie.(PADI)