Vorig jaar loste hij rond deze tijd zijn eerste single Mama Courtois over jawel, de moeder van onze nationale doelman Thibaut Courtois. Mama Courtois haalde de nationale pers en hitlijsten, tot op heden al meer dan 30.000 streams op Spotify, 26.500 views op YouTube en groeide uit tot een ware culthit onder de studenten.

Voor zijn nieuwe single gaat Jens, ook letterlijk, nog enkele stapjes verder, want hij maakte een nummer over de Amerikaans president Donald Trump. Of Donald Trump even goed of zelfs beter zal scoren dan Mama Courtois weten we nog niet, maar één fan liet alvast van zich horen. Jens liet de clip - die op vrijdag 14 juni uitkomt - met Engelse ondertiteling bezorgen aan 'The Donald' via een vriend van hem op de Amerikaanse ambassade. Donald Trump reageerde, tot grote verwondering van Jens, en deed dat uiteraard met een tweet. In die tweet weerlegt Trump op geheel eigen wijze het feit dat hij president is voor het geld, wat wordt gezegd in het nummer.

"Dit is geen fake news", aldus Jens Vollens. "Ik had gehoopt op enige reactie vanuit het Witte Huis, maar dat Trump er zelf op zou reageren via Twitter had ik nooit gedacht, maar ik ben vereerd. We gaan de leuke clip die we erbij gemaakt hebben inclusief de Engelse ondertiteling op YouTube zetten, dan kan de hele wereld ervan genieten", zo besluit Jens.

De nieuwe singlehoes. © GF

(PADI)

Vorig jaar loste hij rond deze tijd zijn eerste single Mama Courtois over jawel, de moeder van onze nationale doelman Thibaut Courtois. Mama Courtois haalde de nationale pers en hitlijsten, tot op heden al meer dan 30.000 streams op Spotify, 26.500 views op YouTube en groeide uit tot een ware culthit onder de studenten.Voor zijn nieuwe single gaat Jens, ook letterlijk, nog enkele stapjes verder, want hij maakte een nummer over de Amerikaans president Donald Trump. Of Donald Trump even goed of zelfs beter zal scoren dan Mama Courtois weten we nog niet, maar één fan liet alvast van zich horen. Jens liet de clip - die op vrijdag 14 juni uitkomt - met Engelse ondertiteling bezorgen aan 'The Donald' via een vriend van hem op de Amerikaanse ambassade. Donald Trump reageerde, tot grote verwondering van Jens, en deed dat uiteraard met een tweet. In die tweet weerlegt Trump op geheel eigen wijze het feit dat hij president is voor het geld, wat wordt gezegd in het nummer."Dit is geen fake news", aldus Jens Vollens. "Ik had gehoopt op enige reactie vanuit het Witte Huis, maar dat Trump er zelf op zou reageren via Twitter had ik nooit gedacht, maar ik ben vereerd. We gaan de leuke clip die we erbij gemaakt hebben inclusief de Engelse ondertiteling op YouTube zetten, dan kan de hele wereld ervan genieten", zo besluit Jens.(PADI)