De tuinman en grote fan van heel wat Vlaamse artiesten besloot zijn 21ste verjaardag inderdaad te vieren met een concert van ook één van zijn grote idolen Willy Sommers. "Het was een heel mooie avond", vertelt Jens. "Willy zong heel wat van zijn bekende liedjes en Kursaal Oostende was praktisch uitverkocht. Willy is wel degelijk één van mijn grote idolen net zoals Christoff & Lindsay dat ook zijn."

"Ik zag eveneens al ontelbare shows van broer en zus De Bolle. Ik hoop in de toekomst er nog meerdere te kunnen zien van zowel Willy, Christoff en Lindsay. Wat ik vandaag op mijn verjaardag doe? Even genieten, maar zeker ook naar de muziek luisteren van Christoff, Lindsay én Willy Sommers."

(PADI)

De tuinman en grote fan van heel wat Vlaamse artiesten besloot zijn 21ste verjaardag inderdaad te vieren met een concert van ook één van zijn grote idolen Willy Sommers. "Het was een heel mooie avond", vertelt Jens. "Willy zong heel wat van zijn bekende liedjes en Kursaal Oostende was praktisch uitverkocht. Willy is wel degelijk één van mijn grote idolen net zoals Christoff & Lindsay dat ook zijn.""Ik zag eveneens al ontelbare shows van broer en zus De Bolle. Ik hoop in de toekomst er nog meerdere te kunnen zien van zowel Willy, Christoff en Lindsay. Wat ik vandaag op mijn verjaardag doe? Even genieten, maar zeker ook naar de muziek luisteren van Christoff, Lindsay én Willy Sommers."(PADI)