Op zaterdag 24 november 2018 zong hij in een uitverkocht Concertgebouw Brugge. Zijn tweede optreden vond plaats in een goedgevuld Kursaal Oostende, waar Jasper zijn Night Prayer-tournee afsloot. Oostende was inderdaad het allerlaatste concert van deze succesvolle tournee en na het optreden ging een select gezelschap van genodigden naar een aparte ruimte om even na te praten over die meer dan geslaagde tournee. Of zoals dat heet : een afterparty ! "Het is goed dat jullie hier zijn. Deze namiddag deden we een soundcheck in de zaal, maar het klonk zo goed niet als nu met publiek", glimlacht Jasper, die tussen zijn nummers in graag iets vertelde aan het publiek over hoe een bepaald nummer tot stand was gekomen.

Hij zorgde ook voor een grappige noot. "Kennen jullie Niels Destadsbader ? Dat is een heel sympathieke gast, maar zijn muziek is wat minder. Toen we in Kortrijk speelden, vertelde ik ook datzelfde grapje. Niels zat in de zaal, hij vond het grappig. Het is dus een sympathieke gast", lacht Jasper, die daarmee verwees naar het vtm-programma Liefde voor muziek, waarin beiden zaten en waarin beiden ook nummers van elkaar brachten maar natuurlijk op een andere manier. Jasper bracht ook een song van Sharon Den Adel, bekend van Within Temptation. "Dit is de laatste show", bekent hij.

"Ik wil nog eens duidelijk alle mensen bedanken die hieraan meewerkten. Hij vroeg een applaus voor zelfs de mensen die achter de schermen zich inzetten en dus nooit in de spotlights staan. Jasper kreeg er maar niet genoeg van en bleef maar zingen én nog eens zingen. De zanger kreeg dan een bloemtuil van organisatrice Sofie Vandenbroucke, waarna het doek viel over deze tournee. Veel aanwezigen zeiden in de foyer : "Het was schone hé !".

(PADI & Jens)